Ne olacak bu memleketin hali. Konunun içeriği gibi olmasında ne olacaksa çabuk olsun ☺
Ne olacak bu memleketin hali. Konunun içeriği gibi olmasında ne olacaksa çabuk olsun ☺
GP Dynamic MJeT
2008
Yazıları baştan sona okudum kesinlikle akp seçmeni değilim onu belirteyim
Altın hesabı yapan arkadaş yanlış düşünüyo nihayetinde altın ons fiyatı tüm dünyada çokca arttı zaten gerçi bi arkadaşta belirtmiş eğer hesabı pirince ekmeğe şekere göre yaparsanız eskiye göre alım gücündeki fark gözden kaçmaz ama bu tarz hesapların hepsi yanlıştır çünkü bu tarz hesaplar ortalama alım gücüyle hesaplanır bir veya bikaç şeye göre kıyas olmaz-olamaz
Ayrıca bu futbol din ve siyaset her zaman bu tarz gruplarda ayrışmaya ve kavgaya sebep olur özellikle vosvos klüplerinde bu tarz kavgaları görmüştüm
Konu ile alakalı sonuç olarak tarafsız olarak bakarsak 13 yıl tek başına iktidar olmuş bi parti son seçimde yine lider bu gerçekten önemli bişey ama halk tarafından cezalandırılmış oy kaybetmiş diğer tarafta iki zıt parti hdp ve mhp var oyları artmış ve hdp meclise girdi.chp zaten aynı diyebiliriz minik bi oy kaybı çok etkilemez o partiyi
Ben siyasi düşüncesi sağ çizgide olan bi vatandaş olarak malesef oy vermedim çünkü oyumu hak edecek bi lider yok ülkede oy vermeyenin konuşma hakkı olmaz diyen arkadaş illa bi partiye oy vermek gibi bi kanun yok boş atmakta demokratik bi haktır takım tutar gibi parti tutmam tabiki bi fikriyatım var ama oy verdiğim partinin yanlışınıda söylerim oyda vermem
Son olarak bu ülkeyi ilk kez meclise giren hdp bile yönetecekse mutlak koalisyonla değil tek başına iktidar ile yönetmelidir koalisyon demek çok başlılıktır hatta kuvvetler ayrılığına sebep olur her zaman kaos ve sorun demektir
Bu ülke artık bunu hak etmiyor...
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri