Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Faruk hocam daha yeni ı phone 6 aldık hanıma hem de peşin..yaz tatili arifesinde almak istemiyorum yaptırıp en azından beni eylül-ekim ayına kadar idare etmesini bekliyorum..
Benimki sadece bir öneri, ne zaman uygulanır orası finansmana zamana kalmış bir şey önce hanımı iphone'a terfi ettirdim (HTC Wildfire'dan iphone 4S'e) sonra kendim geçtim (Samsung Galaxy S3'ten iphone 6 64 GB'a). Eylül sonuna iPhone 6S'ler gelir, iPhone 6'ların fiyatı bir miktar aşağıya düşer yeni telefondan ötürü. Düşünürseniz ama bir tavsiye, iPhone 6 ve 6 Plus'lara daima ve daima kenarları saran sert bir kılıf alın. Bu şekilde cepte taşınırken telefon bükülmez. Telefon bükülürse apple store'a gidip yenisi ile değiştirmeniz gerekir, ki apple bunu ücretsiz yapıyor, kontratlı cihaz almanıza rağmen. Aklınızda olsun.

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Xda forum bu konuda 1 numaradır.Her türlü ingilizce döküman bulunabilir.Çok az kullanılan telefonlara bile yazılım geliştiriliyor, kullanıcılara destek olunuyor.Size nacizane tavsiyem Xda developers olarak googleda bakmanız.
aynen ününü duydum onların da kendime güvenemedim, eskiden olsa çatır çatır