Öyle iş mi olurmuş yahuSiz kredi kartıyla ödediyseniz iade işlemi de karta anında yapılmalıydı. Havale yaptıysanız da yine havale ile ödenmeliydi. Kargo ile nakit para gönderildiği nerede görülmüş. Geçmiş olsun...
Arkadaşlar iyigünler. 19.01.2015 tarihinde www.otomobilyedekparcalari.com adlı siteden parça sipariş ettim. Arayıp parçayı tedarik edemediklerini diğer parçayla birlikte ücretini kutuya koyup iade edeceklerini söylediler ancak parça geldiğinde kutuda para yoktu. Aradığımda kaybolmasın diye koymadıklarını havale yapacaklarını söylediler. Onlarca kez aradım her seferinde 15-20 dakikaya havalenizi yapacağız dediler. Ancak yapmadılar. Yani göndermedikleri parçanın ücretini iade etmediler. Benim alacağım 56 tl yani çok küçük bir meblağ. Zaten para umrumda değil ancak benim 56 tl kaybım çok daha fazla alışveriş yapan için çok daha yüksek bir meblağ olabilir. Sizleride uyarmak istedim ben kazıklandım siz dikkat edin. Yakın zamanda İstanbula gideceğim ve gidip paramı alacağım.Tabiki bu uğraşlarımında hesabını soracağım.
![]()
Öyle iş mi olurmuş yahuSiz kredi kartıyla ödediyseniz iade işlemi de karta anında yapılmalıydı. Havale yaptıysanız da yine havale ile ödenmeliydi. Kargo ile nakit para gönderildiği nerede görülmüş. Geçmiş olsun...
Bilinmedik her siteden alışveriş yaparsanız başınıza bunların gelmesi kaçınılmaz olur. Geçmiş olsun.
ne demek yollamıyorlar ya . Bence şikayet edin at hırsızlarını
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
neden şikayette bulunmuyorsunuz sizin ayaklarına gitmeniz daha da kötü direk suç duyurusu yapın
Emniyette bilişim suçlarına başvurabilirsiniz yada tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz...........
bankayı arayıp satışa itiraz et bakalım bi sonuca varabilirsin muhtemelen, ama bankanın işine pek gelmeyecegi için biraz seni zorlar birde inanki bende alacaktım kapı fitili ama şimdi almıyorum yaptıkları çok büyük terbiyesizlik sen benim dedigimi yap sonuca varırsın saygılar
Direk sonuç alamasanda şikayetvar.com a yazın bence. orada bir kaç aynı firma şikayeti olunca hemen harekete geçiyorlar.
Kalite hedefleneni elde etmektir. Ulaşılan nokta sizin kalitenizi gösterir.
Yazık olmuş güvenilir sitelerden alışveriş yapınız böyle sitelere itibar etmeyiniz güveni olmayan beş para etmez esnaf zihniyetinde olan insanlar yazık
kredi kartı iadeleri sitenin kullandığı alt yapıya bağlı olarak 10 güne kadar çıkabilir,yani hemen iade etmeleri gerekiyor gibi bişi yok.
size gönderilen fatura,çekim yapılan mebla kadar değil yani sizin ödediğiniz rakam karşılığında fatura kesilmemiş,bu da demek oluyor ki sizin iade istediğin ücret faturalandırılmamış,bu demek oluyor ki iadesi yapılacak,
aksi takdirde iade edilmeyen tutar karşılığında ürün almadığınız için yani faturalandırılmadığı için sizi tüm belgeleriyle dolandırmış olucaktır,bu da resmen ben bu adamı dolandırdım ahan da burda belgesi demek gibi birşey
özet: paranız mutlaka iade yapılır,biraz geç olur ama olur![]()
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
ilginize teşekkürler arkadaşlarşikayetvar.com a şikayetimi yazmıştım zaten sabah akşam tekrar aradılar şu an yatırıyorum diye kontrol ettim hesabı yine yatmamış yarın dediğinizz yolları deniycem artık
![]()
usta saat 9:43te gelmez zaten para.
banka çalışma saatleri içinde bakacaksınız.
2-3 gün sürebiliyor iadeler.
1 hafta mühlet veriyorum değilse suç duyurusunda bulunucam deyin telefondan, daha gelmezse gidin şikayet edin.
Havale yapıyorlarsa anında geçer para tabii ki ama eft ile göndereceklerse elbette 09:00-17:00 saatleri arasında gelir.
Aslında doğrudan karta iade etmeleri gerekirdi. Neyse para gelsin de...
Eğer sıkıntı devam ederse fatura (eksik ürünü gösteren), kredi kartı ekstresi, yazışmalar vb. bilgilerle tüketici hakem heyetine gidin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri