Yaysız dahi kalsanız o boşluk kapanmaz hocam. Kimse demedi mi size arası boş kalır diye. 5 Cm taksanız dahi epey açık kalacak maalesef..
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Arkadaşlar 2010 model grande puntoma 205/40/16 bbs gold 8.5 ofset jant koydum çok pişman oldum ama iş işten geçti lastikler dışarda biraz ve lastikle çamurluk aralığım 10 cm tam yay takmak istiyorum sizce kaçlık ve ne marka yay alayım ?
Yaysız dahi kalsanız o boşluk kapanmaz hocam. Kimse demedi mi size arası boş kalır diye. 5 Cm taksanız dahi epey açık kalacak maalesef..
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
8.5 ofset nedir abi allah askina naptin. O bosluk yay takmasan bile olur yaw?
3.5 mm dene diyecegim ama onda dahi olacaktir. Bbs zaten yakismiyor puntilara bence sen en iyisi jantlari elinden cikart. temiz bir jant bul derim...
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
arkadaşlar 5 cm yay aldım taktım arka çok güzel oturdu ama ön tam basılmadı sizce ısttırsam mı kestirsem mi spor yayları ?
yaylar ne marka?
yaylara yapacağın bu uygulamaların aracın konforunu çok uzaklara götüreceğini bilmeni isterim.
maksadın görünüş olarak tatmin olmaksa,ısıtmanı değil kestirmeni tavsiye ederim. ısıttığın zaman yayın materyalini kimyasal olarak bozmuş oluyorsun.bu da pek tehlikeli.
kestirdiğinde de konfor fazlasıyla gider fakat ısıtmaya göre daha güvenli.
bu arada 5cm yaydan daha kısa bir boyutla,en ufak bir sürtmede aracın altını sürmen olası bir durum.bu da masraf çıkarabilir başına.
ben olsam ikisini de yaptırmaz,jantları değiştirirdim. uygulamanın fotoğraflarını görebilir miyiz ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri