Bu sokağa çıkanlarla özgürlüğümüzü yaşıyorsak işimiz var... Ben bu internet yasaklanıyor hikayesini 2011 de de görmüştüm... Güzel ülkemde güvenli internet olduğu için mi google istatistiklerine göre malum işlerde ilk 3 deyiz ? Bu bi paradox değilmidir ? Şu an türkiyede güvenli internet hizmeti sunuluyor....
Yeni açılan aoç kavşağındaki a yı söküp belediyeyi Atatürk düşmanı yapmak, şimdi yemi bir foto yayınlamışlar akp merkezi ve bayrakları önünde çöp konteynarı üstünde duran foto montaj olduğu belli çöp kutusundan büyük türk bayrağı...
Dur bakalım daha neler görücez, eylemciler üstüne süren puntocu

)
Şu söyleme katılmıyorum : İktidarr partisine oy verenlerle tartışmaya girmiyorum onların beyninin olduğunu düşünmüyorum

bide o oy verenlere soralım bakalım onlar senin hakkında ne düşünüyor ? Bu kadar ayrımcı olmayalım, saygılı olalım özellikle EŞİTLİKÇİ arkadaşlar... Eşitlikden sosyalizmden ve adaletten bahsedip insanları sizinle aynı görüşte olmadığı için kötüleyemezsiniz.....
Dileyen inanır, dileyen inanmaz, dileyen akp ye oy verir, dileyen chp ye... Saygı sınırları içersinden kimseyi hor ve küçük görmeden fikrini yazarsın... Eğitimli ve kültürlü insanlarda tevazu olur....
Yer imleri