Alıntı milanbg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben yaya geçitlerinde her zaman durur yayalara yol veririm kaldıki bırak yaya geçitlerini normal yolda giderken bile zevkle durup yol veririm çok hoşuam gider. ama ben seyir halindeyken yolu kapatıpp benim özgürlümü kimse ne kısıtlayabilir ne engelleyebilir. buna kimsenin hakkı yoktur. hak arıyorsan hak diyorsan benim haklarımı yok sayacaksın beni mağdur edeceksin yani öylemi bumudur eylem yani ? sen hakkını arıosun diye özgür memlekette benim yolumu kesip seyahat özgürlümü engelleyemezsin. ezip ezmemesi beni ilgilendirmez ama şöyle örnek vereyim 2 hafta önce sanırım tam tarihini bilmem gelmiş ak partinin konvoyu karşı şeritten gelio ve sağa girecek bende sola gircem bende derken arkamda 10-15 araç var hepside vatandaş. ama konvoyun önünde bi kaç koruma bozuntusu büyükşehir belediye başkan adayı için sanırım geçecek diye benim yolumu kesemez bende üstlerine üstlerine sürdüm hakkım olan yolu aldım ve başkan adayının üstüne çıkarak halka el salladığı otobüsün önünde durdum millet benimle polemiğe girdi ben hiç oralı olmayıp arkamdakiş araçlara yol verdim en son ben geçtim gittim. öyle konvoy yaparak yüzlerce partiliyi yanına alıp otobüsü seçim arabasını arkana alıp insanları engelleyip işlerinden alıkoyamazsın yol kesip geçiş üstünlüğün varmış gibi davranamazsın. bunlar hoş şeyler değil.

bu sadece bir örnek başıma gelenden örnek verdim bir çok örneğide vardır arkadaşların başlarına gelen.

kimse hak arıyor diye benim yolumu kesemez kapatamaz beni orada alıkoyamaz. herkes saygı sevgi çerçevesinde bir birine haklarını vermek zorunda hoşgörü göstermek zorunda. ozaman daha anlamlı olur sanırım böyle eylemler.aynı şey benim başıma gelseydi yavaş yavaş arabayı sürüp yolu açarak ordan geçmeye çalışırdım amaaaa ben arabayı yavaşca sürdüğüm için arabama yumrumlar tekmeler saydırılıosa sırf geçiş hakkım olduğundan geçmek istediğimden dolayı yani onların eylemini engelledimi düşünerek aracıam böle zarar verilmeye başlanırsa ozaman ne hoşgör ne saygı sevgi kalır üstlerinee sürerrr zarar verir basar giderr arkama bile bakmam.
Bravo Harikasınız Destekliyorum