Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gezi eylemlerinde gördük bu tiplerin nerden çıktığını Hiç tartışmaya girmeyeceğim sizinle. İktidar partisinden olup olmadığınızı bilmiyorum ama ben artık o partiyi destekleyenlerle bırakın tartışmayı sohbet bile etmiyorum. Çünkü beyinlerinin olmadığı düşüncesindeyim

Bu görüntüde nerden çıkardığıma gelinirse eğer. İnternet sansürünü ortaya atan akp. Buna karşı çıkmak isteyen ve doğal hakkı olan eylemi yapan da bir grup genç. Kendi hakkını savunuyor diye kimse gençlerin üstüne araba sürmez ama akp destekçisi bir kişi sansüre karşı çıkıyorlar diye arabayı üstlerine de sürer, kafasına gaz bombası da atar, elinde palayla insanları da doğrar ve sonra geçip der ki bizden olmayan müslüman değildir. Biz dinciyiz. Bizim Allah 'ımız var vs.. O yüzden şu dakikadan sonra mesajlarıma herhangi bir alıntı yapıp cevap verenlerle muhattap değilim. Haber doğru veya değil. Ben konuyu açan arkadaşın söylediğine karşı yorum yaptım. Sadece fotoğrafa karşı yapmadım.

Herkese iyi forumlar...
chp mhp gibi mualefetin başında olan bu şabanlar bu pasif pısırık kendilerine her daim güldüren insanlar giderrr yerlerine iktidardaki partiyle gerçekten dişli bir şekilde uğraşacak yöneticiler gelir işte o zaman bende destek vermeye başlarım chp gibi bir partiye veya mhp ye. ama bu başlarındaki pasif umutsuz pısırıklar olduğu sürece asla düşünmüyorum bu partilerle ilgili olumlu birşeyler. Onun haricinde iktidarki partinin yaptıklarını desteklediğim icraatlarda var nefret ettiklerimde var tabiki ama bir vatandaş birşeyi savunuyor diye ''beyinleri olmadığını düşünüyorum'' diye cümlelerle o insanları böle sınıflandırmanız çok saçma çirkin yanlıştır. iktidardakilerle chp ve mhp arasındaki çocukca çirkinleşen laf ebelikleri atışmalar artık iyice mide bulandıran halde birde vatandaşda bu şekilde kelimeler cümleler kurup farklı düşüncelere farklı görüşlerdeki insanlara saygı göstermiyorsa gelipte bana eylemlerin özgürlükler adına yapıldığını sizin adınıza yapıldığını söylemesin çok gülünç oluyor. Ben kapalısınıda tinercisinide cumhuriyetçisinide v.s her türlü insanını severim bu ülkenin.