Dediğini yaptım bilgisayara yükledim ama yüklenen programı olduğu gibi telefona kes yapıştır olmadı ya
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Dediğini yaptım bilgisayara yükledim ama yüklenen programı olduğu gibi telefona kes yapıştır olmadı ya
Blackmart alpha icin,googledan blackmart alpha apk diye aratiyorsun,indirdigin apk dosyasini telefonuna ginderiyorsun. Dosya yoneticisinden aciyorsun. Eger bilinmeyen kaynaklara guven gibi bir secenegi isaretlememissen,senden bunu istiyor. Onu rahatca yaptiktan sonra kurabiliyorsun.navigasyona gelince,Abi apk dosyasi olmasi lazim. Apk dosyasindan kuracaksin pcden atip direk telefonda goremezsin. Senin attigin o dosyalar klasorler,apkyi kurduktan sonra olusan seyler aslinda.biz onceden crackli olandosyayi telefona atarak programi ucretsiz kullaniyoruz.
Sirasiyla,once klasoru atiyorsun.sonra apkyi kuruyorsun..
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
igo kurulumunu bir arkadaş yapmıştı benim teli yeni aldığımda biraz zahmetli harun hemen kes yapıştır vs olmuyor. Ben de teli kurcalarken silmiştimsonra yine kurdu söylene söylene accık anlamak lazım bu işlerden
harun netten indirdiğin apkları kurmak için samsungun kendi programı var onu kur bilgisayarına indirdiğin programları da burdan telefona kurarsın. Bak Cenk kardeşimiz de yardımcı olacak hem.
Yok abi apkleri kurmak için Samsung'un kendi programlarına falan ihtiyaç yok. Kurulum o ek programlar olmadan da gayet kolay oluyor. Samsung,HTC,LG gibi firmalar telefonların içine boşa yere bu programları kuruyor zaten sıtkım sıyrılıyor onlara boşuna yerAldığım gibi kaldırıyorum.
Valla bi igoda işim oldu onu da arkadaş kurdu. uğraşmadığım için bilmiyorum neyin ne olduğunu. İgoyu s4 olarak indirip benim tel kurunca tel garip oldu ekran ayarları vs farklı olunca açmadı kasılmaya başladı sonra sildim ben onu yapayım derken Galaxy win için yamasını atıp yeniden kurdu çalışıyor şimdi ama kullanmıyorum pek lazım olmuyor. Yeni nesil uğraştığı için biliyor zamanında bizde çok uğraşırdık ama umursamıyorum artık
![]()
Aman abi ne nesliMaşallah sizler de gençsiniz. Kendinizi teknolojiden soyutlamayın. Kolay böyle işler
![]()
iGo'da ekran çözünürlüklerine göre ayrı ayrı sürümler sunuluyor bu yüzden kullanıcı kendine uygun sürümü bulamıyor bazen. onu ben de önceki telefonumda yaşadım.
Cocuklar buyusun,isine yarar bu konudakendimden biliyorum hehehehe
Cenk bugün whatsapp dan akşam rahatsız edeceğim seni tabi erken yatmassam.Bebem hasta sabaha kadar uyumadım doğru düzgün.
Geçmiş olsun harun. Benimki de üşütmüş burnu akıyor habire.
Ne rahatsızlığı abim. Estafrullah.
Geçmiş olsun yeğenlerime.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri