Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak şimdi Harun abi. İki tane program adı veriyorum ; Sygic ve Igo. Bu ikisinde POI denen şeyler var. Point Of Interest demek. Kullanıcılar,işaretledikleri yerleri paylaşıyorlar. Şöyle ki mesela ben Or-an yolundaki radarı oraya işaretliyorum. Poi'yi paylaştığım zaman sen de alıyorsun. Mantık bu..

Bir program daha var,o da Blackmart Alpha. Bu program,android marketteki paralı uygulamaları ücretsiz indirmeni sağlıyor. Bu programı sadece Google'da aratırsan bulabilirsin. Google Play'de yok. Blackmart Alpha aracılığıyla ücretli olan çoğu programı indirebiliyorsun buradan. Faydalı bir app.. Navigasyona ek olarak tavsiyemdir.Dua edersin

Sygic ve IGO'nun kurulumları biraz zahmetli ve ağır. Bilgisayardan indirip,telefonuna her dosyaya farklı şeyler atman lazım. Program üreticileri ürünlerin orjinalliğini kontrol etmek için çeşitli yollara giriyorlar ki,navigasyon gibi gücünü uydu sinyalinden alan bir program için,orjinalliğini bulmak hiç zor değil.
Bu google play de olmayan uygulamayı peki nasıl indircem telefona kardeşim bir de onu söylesen çok sevinirim inan.

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla