44 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Bilgisayardan anlayan arkadaşlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14/07/2009
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1.741
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

    Standart

    Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam güzel söylüyorsun da, Emin ol bilen birinin reaktör kurması bilmeyen birinin bilgisayar toplayıp formatlamasından daha zordur
    Tabii canım, ben şakayla karışık yazıyorum Söylemeye çalıştığım şey şu; bilmeyen birinin parça parça bilgisayar alıp bunu bilen birine toplatmasının zahmeti ve maliyeti, ihtiyacının çok ötesinde hazır bir bilgisayara yığınla para gömmenin maliyetinin yanında çok küçük kalır. Fiyat/performans açısından toplama bilgisayar galip gelir (en azından bu konu özelinde).

  2. #2
    Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20/11/2011
    Yaş
    52
    Mesajlar
    785
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

    Standart

    Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabii canım, ben şakayla karışık yazıyorum Söylemeye çalıştığım şey şu; bilmeyen birinin parça parça bilgisayar alıp bunu bilen birine toplatmasının zahmeti ve maliyeti, ihtiyacının çok ötesinde hazır bir bilgisayara yığınla para gömmenin maliyetinin yanında çok küçük kalır. Fiyat/performans açısından toplama bilgisayar galip gelir (en azından bu konu özelinde).
    Birde hazır aldığın makinenin içinde ne olduğu belli değil. Geçen gün arenadan gelen bildiri maillerinde bu anakartın rami var yazıyordu. Merak ettim detayına baktım yanında 2gb ram heiye ediyorlarmış. hemde benim aldığım anakartın fiyatından daha ucuza.
    Böyle hazır alınan sistemlerde ne board belli, ne ram.

    Bilgi amaçlı almak isteyenlere sesleniyorum. Naçizane tavsiyem, alacağınız anakart öncelikle intel veya asus olmalı, chipsetinin de intel olmasını tavsiye ederim. Yoksa Ferrari ile istanbul boğazı trafiğinde yol almaktan farkı kalmaz.
    Ne mutlu Türküm diyene.

Benzer Konular

  1. Forumda bilgisayardan anlayan var mı?
    elbruz tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 30/09/2012, 15:38
  2. Photoshoptan anlayan
    SteinGP tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 15/03/2012, 15:20
  3. Modifiyeden anlayan arkadaşlar içeri
    Dengesiz tarafından Modifiye forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 35
    Son Mesaj: 16/07/2010, 02:02
  4. Bilgisayardan Diğer Lcd Monitörlere Farklı Görüntü Dağıtma
    oguzhan ozcan tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 23/09/2008, 00:01
  5. Bilgisayardan anlayan arkadaşlar.Yardım!!!!!
    nasrettinhoca tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 21/01/2007, 22:11

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com