22 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Hemoroid Belası

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #13
    m c
    benkimya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19/08/2010
    Mesajlar
    89
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 11

    Standart

    Geçmiş olsun,
    Daflon, fitil ve kremi kullanacaksınız. Birgünde geçmiyor malesef 2 hafta falan iyileşme süresi var. Önce ağrı sonra biraz iyileşme gibi oluyor sonra kanama olarak o bölgede toplanan kanın atılması ile sonuçlanıyor.
    İbrahim saraçoğlu her öğün öncesi 1 kaşık dereotu yemeyi tavsiye ediyor bende biraz denedim, ilaçlarla birlikte yaptığım için faydası oldumu bilmiyorum.
    Beslenme çok önemli, acı, turşu, baharat, alkol, kahve yasak. Katı değil daha çok sulu gıdalar ile besleneceksiniz. Hatta doktorun tavsiyesi biber dolmasını bile sadece yapıldığı gün yiyeceksin dedi.
    Doktorlar genellikle hemen ameliyat diyor ama geçmesi için biraz beklemekten başka yapacak bişey yok.
    Tekrar geçmiş olsun

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Hoşgeldin CİTY Belası
    alisehirli tarafından City Arızası forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 07/01/2013, 03:38
  2. mıcır belası
    gogigogi tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 15/08/2007, 17:28

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com