Cihazların garantisi onlara ait diye duymuştum. Yani telefona bir şey olursa Samsung yetkili servisleri değil de İstanbulbilişim ilgileniyor. Emin olmadığımı da belirteyim.
Dostlar samsung s3 mini almayı düşünüyorum. Fiyatı 900-950 arasında geziniyor. Ancak istanbulbilişim adlı sitede 769 lira. Daha Önce burdan hiçbişey almadım. Nasıl bir sitedir. Güvenilir midir? Hiç alışveriş yapan var mı?
...
Cihazların garantisi onlara ait diye duymuştum. Yani telefona bir şey olursa Samsung yetkili servisleri değil de İstanbulbilişim ilgileniyor. Emin olmadığımı da belirteyim.
Bende cep tel. almistim adima faturali kutusu jelatin kapli ilk ben actim resmi turkiye distribtor garantili hemen gonderdiler ve bana cok guven verdi
samsung serviste çalışıyorum ordan aldıgınız ürünler sorun çıkarmadıgı sürece kullanılabilir ama herhangi bir arıza durumunda garantili işlem yaptırmanız çok zor.
ayrıca internetten satış almanızı da önermiyorum bu konu sıkıntı çeken arkadaşlarımız oldu özellikle stokta var gözüküp aldıklarında sitedeki stok bilgisinin güncel olmadığından sıkıntı yaşadılar.bence çok büyük bir fark yok gidin samsung garantili yerden alın.
30 ay önce samsung televizyonu mu istanbul bilişimden aldım... hiç bir sorun ile karşılaşmadım... site güvenilir... bacanağımda televizyonunu oradan aldı...
telefonlarda garanti önemli..bence garantinin sadece orada geçerli olması eksi..eğer o fiyata yakın ve genel garanti koşullarının olduğu başka bir yerde varsa orayı düşün derim ben..
Ben ve arkadaşım LED TV aldık benimkinde bir sorun çıkmadı ama arkadaşımınkinin ekranında sorun vardı. Geri gönderdik yenisi geldi. Hiç sorun çıkarmadılar.
Bilgisayar parçalarından arızalı olanları değiştirip yenilerini taktıklarını duyduğumda andan itibaren uzaklaştığım site..
Arkadaşım evlenirken televizyon aldı ve hala sorunsuzca kullanıyor...
Sanırım carrefour'da indirimde şuan hocam bulundugun yerde varsa bi bak derim
hem ledtv hemde iphone 4s aldım bilişimden. sorun yaşamadım. kendi garantilerini veriyorlar. 20 gün içinde giderilmeyen arızalarda birebir degişimde var.
Geçen sene fotoğraf makinesi almıştım istanbul bilişim den, garantisi kendilerinden. Sorun çıkmadı .S3 mini ithalatçı garantili alacaksınız gittigidiyor da 700 TL altında fiyata vardı. %10 da worldpuan veriyordu. Arkadaş aldı geçen hafta sorunsuz.
hepsiburada da şu an 629tl bu telefon. istanbul bilişimden 2 kere lcd tv aldım. hiçbir sorun yok. hepsiburada danda laptop aldım ondada sorun yok. sürekli alışveriş yaptığım sitedir hepsiburada. tavsiye ederim.
Paralel ithalat ile satış yapan bir yer.
ellerinde olmayan malları ucuza listeleyip kandırmaca yaparlar, en büyük marifetleri budur.
ipad mini aldık direk airport taki yerlerlerinden bir sıkıntı yaşamadık.S3 mini alan arkadaşımda var bildiğim kadarıyla o da sorunsuz kullanıyor.
Sanırım yanlışınız var şuan 898 TL.
Samsung i8190 Galaxy S III Mini - Telefon - Hepsiburada.com
Hepsiburada da satılan yanlış bilmiyorsam paralel ithalat,fiyat konusuna gelince şu anda y.kredi kartlarına 50 tl puan ayrıca 500 tl üzeri alışverişe 2*50 tl hediye çeki veriliyor.Toplamda 150 tl indirim diye düşünürsek telefonun fiyatı hepsiburada.com da 750 tl civarına geliyor.
İstanbul bilişim deki ürünler de paralel ithalat yani herhangibir arıza durumunda ürün sağlayıcı şirket tamir ediyor.Yani samsung türkiye garantisi altında olmuyor.Paralel ithalat ürünleri daha ucuza bulunabilmekte ayrıca istanbul bilişimin mağazası mecidiyeköyde var oradan satın alınabilir.
Konu therasmus tarafından (08/04/2013 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri