Arkadaşlar jant deneme sitesi olarak daha önce forumumuzda paylaşılmış ama benim bulduğum farklı bir site.. T-jet ime ileride jant takmayı düşünüyorum araştıra araştıra farklı bir jant deneme sitesi buldumdiğerlerini biliyorum daha önce de forumda paylaşılmış zaten bu onlardan farklı.. Aslında üyelik gerektiriyordu ama girdikten sonra kopyaladım baktım açıyormu diye evet açıyor..Aracınızın rengini seçin, yay takın, jant çapını seçin vs. vs
ben girdim çıkamıyorum
buyrun: https://www.simulcar.net/simulation/simulation.php
Verdiğim linkten açılmıyorsa ana sayfadan "SIMULCAR" simulateur'u tıklayın açılan pencerede şu bilgileri girin;
fordum.net (buradan bir arkadaşımız üyelik açmış forumumuz adına sakıncası olmaz umarım, ben üyelik açmaya çalıştım açamadım)
fordum.net
123456
sonra ICI yazan yere tıklayın açılır![]()
Ya sitede bi yavaşlık var anlamış değilimkeşke ingilizcesi olsaydı çok hoş olurdu
![]()
Paylaşım için teşekkürler
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
oxiginde 2. jant süper![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Valla ben siteyi çok beğendim başka sitelerde var tabi ama bunda daha gerçekçi görülüyor jantın araba üzerinde nasıl durduğu![]()
gerçekten siteyi çok beğendin soğol
Ben teşekkür ederim arkadaşlar ne demekbenim gibi jant düşünen arkadaşlar için çok iyi bir site ben kafamdaki modelleri netleştirmeye başladım mesela..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri