Arkadaşlar merhaba,
İnternette jant ararken bulduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Benim gibi alacağı jantın nasıl duracağını bilemeyenler ve karar veremeyenler için aracına hem jant hem yay hem de film uygulaması yapıldığında nasıl durduğunu iyi kötü gösteren bir site buldum,özellikle yay olayı fikir verici cinste![]()
Bu uygulamalardan en çok bilineni Llantas y neumáticos adresi olsa gerek. Örneğin buradaki uygulamayı inceleyelim ve sırasıyla jant seçimini yapalım.
- MARCA seçeneğinden otomobilinizin markasını seçin
- MODELO seçeneğinden otomobilinizin modelini seçin
- 03 COLOR alanından otomobilinizin rengini seçin
- 05 Suspension bölümünden aracınızın yüksekliğini belirleyin. Eğer aracınızdaki yayları değiştirip aracın yerden yüksekliğini azalttıysanız, buradan yüksekliği belirleyebiliyorsunuz
- 04 LUNAS seçeneklerinden cam filmi uygulaması yapabiliyorsunuz
- 02 LLANTAS alanından beğenmiş olduğunuz jantın üretici logosunu seçin.
- SELECCIONA MODELO alanına az önce logosuna tıkladığınız üreticinin jantları listelenecektir. Aracınıza uygulamak istediğiniz jantın üzerine tıklayın. Hemen altta jant görüntülenecek ve jant ebatları listelenecektir. Uygulamak istediğiniz jant ebadının üstüne tıklayın. (örneğin 17″) Eğer yeni pencere gelirse, sizden lastik ölçüleri istenecektir. Arzu ettiğiniz ölçüyü seçin gitsin (NOT: Alıntıdır.)
Eğer konu varsa kusura bakmayın,ne zamandır böyle birşey aradığım için hemen paylaşmak istedim.![]()
Konu csalli tarafından (21/06/2011 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
Gayet güzel bir uygulama oyna oyna dur... Çok tatlı duruyor jantlar...
Bir de İngilizce veya Türkçe olsa![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Paylaşım için teşekkürler, süpermiş![]()
evo evo..
valla cok zevkli, teşekkürler.
Harika...
Arkadaşlar işinize yaramasına sevindim![]()
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
harika birşeymiş bu, iş yaptırtmaz adama vallahi.paylaşımın için teşekkürler.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Evet anlaşılıyormuş![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
jant düşünenler için baya yardımcı bi site olmuş,
teşekkürler paylaşım için
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri