her zaman derim :nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir....
bizim sitede sonradan görme bir arkadas vardı mercedes alınca otopark onun zanetti ama yaz sıcagında nereden geldiği belli olmayan bir yumurta tavanı ve ön camına yapısınca ve bütün güneşte kalınca akıllandı![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Halletmişsin abi ama benim daha güzel eğlenceli ve fiziksel zararlara sebebiyet vermeyen çözümlerim var. ilki arabanın etrafına üstüne kuş yemi atıyorum. Bi güzel kuşlar gagalıyor sıçıyor. yada ön camın dibine (kaloriferin hava çektiği yere) arkadaşlarımın kedisi köpeğini işettiriyorum. miss şimdi onlar düşünsün.
bende çok sinir oluyorum park ederken hiç başkasını düşünmüyorlar bizim bir arkadaşın abisinin arabasının arkasına çekiyorlarmış sileceğini kaldırıyormus aynaları kapıyomus fakat adam aynı yere park etmeye devam , en son bilgisayardan güzel bir yazı çıkarmıs aracı bu şekilde çekmeye devam ederseniz 4lü lastik alımlarında %25 indirim yazmışbirdaha çekmemiş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri