En güzeli onun size yaptığının aynısını yapmak. Laftan anlamayan,uyarı umursamayan zekadan yoksun tipler genelde uygulamalı olayları kanıksayabiliyorlar.
Grey Goose ...
Bence o vatandaşın o arabayı çekemeyeceği bir şekilde park edersen sen onu değil o seni bulur veya camına yanlış park ettiniz buradan aracınızı çekin diyerek sürekli bir kağıt bırakırsanız sanırım laftan anlayacaktır![]()
zarar vermek çözüm değil adam olan laftan anlar zaten ya ters teperse birde öyle düşünün benim komşumda benzer birşey yapıyor bende aynı şekilde onun park ettiği yere park ediyorum birde bende 3 araba 1 motorsiklet var çok güzel terbiye ettim park düzenimle =)
Görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Artık emekli polis memurları gibi oldum, her akşam pencereden bu vatandaşın gelmesini bekliyorum. Gelsinde bi paylayım şunu diye.
Yönetim birşeyler yapmazsa, çekiciye yükletirim yallah otopark.
Patates sokmak, çivi atmak, lastik yarmak, silecek koparmak, kaldırmak, aracı çizmek, ayna kapağı çıkartmak vs vs. bunlar hiç bir forum üyesine yakışmaz siz en iyisi legal yollardan hakkınızı arayın.... Baktınız olmuyo çok babayiğit değilse göz dağı verin....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Sakin ol ve bidaha uyar eğer anlamassa sende onun çıkamayacağı şekilde parket gelsin arasın seni Özaman en iyi dersi alır
aynı olay başıma geldi önce sileceklerini kırdım sonra adamı uyardım şimdi aracımın uzağına bırakıyor![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Ben Can'a katılıyorum. Gece yarısı uyandırıp durursan sonuç alırsın.
Bu mantıklı bir çözüm yolu gibi geldi. Ne bileyim çocuğum hasta falan gibi...
+1000
Sizin yaşadığınız durumu ben de yaşadım. İnsanlarımız maalesef çok bencil. Diğer illegal yollardan yapılan çözüm önerilerine katılmıyorum.Maşa varken elimi ateşe uzatmam her seferinde polisi arardım. Siz sabırlı olun muhakkak bir çözüm yolu bulunacaktır.
Bizim de araçlar arasında yarım araçlık boşluk bırakan komşularımız var. Yol kenarı tek sıra park etmemiz gerekiyor mahalleye, yaşıtım 2 arkadaşla tampon tampona park ediyoruz insanlara yer kalsın diye, ertesi gece bi geliyorum 5 arabalık yere 3 araba yanaşmışlar. Düşüncesizlik, bencillik diz boyu insanların çoğunda...
böyle bir durum da benim başıma geldi gece on iki buçuk gibi siteye geldim benim park yerimin yanı dairesel geldiği için düzgünce park etmez ise o dairede oturan arkadaş ben kendi yerime giremiyorum. her neyse bir gece geldim baktım adam misafir aracı koymuş oraya(x3) gittim güvenliğe söyledim "sorunu olan varsa bana söylesin" demiş indirttim aşağıya gece on iki buçukta paşa paşa çektirttim arabayı şimdi paşa paşa düzgün parkediyor arkadaş
Dün nasıl park etmişti?
Tuncay abi, bu adamın gecesi gündüzü yok. Bazen iki-üç gün hiç olmuyor, bazen 1 hafta aynı yerde duruyor araba.
Dün sabah işe yürüyerek gittim arabayı çıkarmadım, akşam geldiğimde yine bizim arabanın önüne koymuş. Biraz uğraşsam çıkarırdım ama. Yine de çağırdım bu sefer epey sert çıktım. Hep böyle park ediyorsun, ya bir çözüm bul, ya da ben her seferinde polis çağırıp arabanı çektirecem sana haber vermeden, artık bıktım dedim. Ayrıca eşim veya ben bu şekilde burdan çıkmaya çalışıp arabana vurursak mesuliyet kabul etmiyorum, benim masrafımıda sen ödersin peşin peşin söylüyorum dedim. Ağzıma ne geldiyse söyledim. Kuyruğunu kıstırıp tamam dedi gitti.
Bu sabah baktım sitenin dışındaydı arabası.
Artık hiç muhattap olmayacam, bidaha yaparsa anında çekici çağırıp göndericem arabasını. Şimdi onlar düşünsün![]()
Tebrik ederim.
Teşekkürler. Şu yaşıma kadar, kimseyle bıkarın kavga etmeyi sözlü atışma bağrışmam bile olmamıştır. Çok sakin birisiyimdir ama bu iş çileden çıkardı beni. 2 ay dayanabildim. Sonunda ağzıma ne geliyorsa saydım geçtim. Her zaman her işi diyalogla tatlı dille çözmeden yana birisiyim ama, demekki herkes tatlı dilden insanlıktan anlamıyormuş, bazılarına böyle yapmak gerekiyormuş. Buda bize bir tecrübe olmuş oldu.
Sonuca varmışsınız . Tebrikler.
KarŞıYaKa
HAdi gözün aydın kardeşim, Kurtulmuşsun.
Gözünüz aydın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri