Alıntı safakakbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet haklısın ama eşim kesinlikle istemiyor çunkü devlet hastanesinde doğum yapan arkadaşlardan çok olumsuz seyler duyduğu için içi rahat değil
eşinin içine sinmesi çok önemli tabiki... İnşallah gönlünüze göre istediğiniz gibi bir yer bulur ve sağlıkla kucaklarsınız bebişinizi...
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırdır kızzz yoksa epeydir sesin soluğun çıkmıyordu sevidirici bir gelişmemi oldu ... yeğenimmi geldiii

Şafak daha yeni değilmi yeğenimiz. sanki biraz erken gibi ama şunu söyleyeyim özel özel değipte boşa para savurma normal doğum bile olsa fazla para almak için sezeryana çeviren insanlar tanıyorum (onlara doktor diyemiyorum) özel böyle bir sıkıntısı var .. benim ilk kızım zübeyde hanım devlet hastanesinde oldu özel oda sıkıntısından dolayı ikinci kızımı etlik lokman hekim hastanesinde dünyaya getirdik gayette memnundum güle oynaya doğum haneye gittik benide aldılar hatta video çekebileceğimi bile söylediler ve 20 dakika sonra baba oldum ilgi alaka süperdi evime 3 dakika mesafede olduğu için seçmiştim ama bu kadar mükemmel olacağını düşünmemiştim .. fiyat olarak 2009 da 980 tl vermiştim her şey dahil..

Henüz gelmedi, yolda... 11 haftalık daha... Kısmetse, Allah'ın izniyle haziran sonu bizimle olacak inşallah...
Henüz şirketle paylaşmadığım için öyle yazamadım ulu orta face de falan ama burdan gören olmaz herhalde...