Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırdır kızzz yoksa epeydir sesin soluğun çıkmıyordu sevidirici bir gelişmemi oldu ... yeğenimmi geldiii

Şafak daha yeni değilmi yeğenimiz. sanki biraz erken gibi ama şunu söyleyeyim özel özel değipte boşa para savurma normal doğum bile olsa fazla para almak için sezeryana çeviren insanlar tanıyorum (onlara doktor diyemiyorum) özel böyle bir sıkıntısı var .. benim ilk kızım zübeyde hanım devlet hastanesinde oldu özel oda sıkıntısından dolayı ikinci kızımı etlik lokman hekim hastanesinde dünyaya getirdik gayette memnundum güle oynaya doğum haneye gittik benide aldılar hatta video çekebileceğimi bile söylediler ve 20 dakika sonra baba oldum ilgi alaka süperdi evime 3 dakika mesafede olduğu için seçmiştim ama bu kadar mükemmel olacağını düşünmemiştim .. fiyat olarak 2009 da 980 tl vermiştim her şey dahil..
mehmet bende diyorum eşime ordaki doktorlar daha tecrübeli diye gelde sen laf anlat

bu arada allah bağışlasın evet erken haklısın ama şimdiden devamlı aynı doktora gideceğimiz için devamlı gittiğimiz doktor yapsın doğumu ondan dolayı bi ancö hem doktoru hem hastaneyi belirlemeye çalışıyoruz

isim vermiyim dün özel hastaneye gittim muayene test derken 175 tl para verdim sırf muayene 50 tl idi neyse kartı uzattım nakit alıyorlarmış bir sinirlendim herkes nakit paramı tasıma zorunda neyse doğum ücretini nakit istiyorlarmış neyse tamam dedim faturayı alıyım dedim sıkı durun ne dediler fatura/fiş veremiyoruz dediler o an kan beynimde sıçradı nasıl sinirliyim öfke kustum neyse hışımla bana muduru getirin dedim mudur yok dediler neyse cebini aldım akşam görüşelim dediler gittim neymiş kem küm sgk davalıyız bilmemle biz istemeden siz fatura kesmek zorundasınız dedim işte haklısınız da bilmemle neyse faturayı aldım hışımla çıktım zaten gerekli yerlere şikayet edeceğim en kısa zamanda