geçmiş olsun kardeşim üzüldüm senin adına ama diğer arkadaşların da belirttiği gibi polis devleti olduk artık. bekarken benim de az tartışmalarım olmadı bi akşam polisin biri içeri alırım sabaha kadar nezarette sürünürsün vs gibisinden laf etmiş ben de aynı uslupla cevap verdikten sonra bişey yapamadan gitmişti maalesef illa birilerinin ismini verecen ki rahat dursunlar tekrar çok geçmiş olsun.
@çetin aksoy seni kamuran değil ama deniz baykal gibi görüyorum artık her şeye yok yerden mualefetsin adam başına gelen olayı anlatmış kaldı ki bu konuda haklı sen de ağzını burnunu kırsaydı diyosun. ya polissin söyleneni kaldıramıyorsun ya da diğer konularda konuştuğun kadarıyla boş adamsın burda olur olmaz konuşuyorsun.
Geçmiş olsun arkadalım aslında bu tipler ezik, bi baltaya sap olamamış kişiler. Devletin verdiği resmi üniformayla ve beylik tabancasıyla küçük dağları ben yarattım diriplerine giriyorlar. üç beş kişi kendini bilmez yüzünden bütün kurumu suçlamak olmaz ama bu tiplerin sayısı gittikçe artıyor. Gözüne birini kestiriyorlar ve bi anda hakim, savcı kesiliyor. Kanuna aykırı bir şey varsa gerekli yasal işlemleri yaparsın, ama kimsenin malına zarar vermeye yetkin yok. Hatalı park yaptık diye polis gelsin aracın camını kırsın vs. böye anlayış yok. Şunuda belirteyim vatandaş olarakta polis memurlarına kabaca davranmamak gerek haklıyken haksız duruma düşmemek için soğukkanlı olmak gerek.
Gece nöbetinde genelde gergin olurlar birde olaydan olaya koştuklarından agresifleşebiliyorlar.
Tavsiyem empati kurmanızdır...
Bende bir iç güvenlik olduğumdan bu tarz olayları iyi biliyorum...
Kardeşimle beni de motorsikletle seyir halinde giderken anonsla çevirdi. Kasklarımız takılıydı evrakta eksik yoktu. Gbt yaptı sorun çıkmadı. Arama yapacaklarını söylediler ben de arama iznini görmek istedim tabiki izinleri olmadıkları için beklettiler gelmeyince de karakola aldılar. Neyseki avukatım(babam) gelip aldı. Yoksa 3 saatim karakolda heba olacaktı ki sadece hakkımı aradım ona göre düşünün. Polis devleti tanımını merak edenler vardı işte tam olarak bu. Görevi halka hizmet olan bir meslekte halka eziyet eden insanlar var maalesef. Mutlaka iyileri de vardır ama bana denk gelmedi.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Cok guzel yazmisiniz sagolun
Maalesef olmaması gereken işler.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri