Fikret abi... Cumartesi gunleri hanim calisiyor... Cocuga bakma isi cumartesi gunleri bana kaliyor... Aradin fakat gorusemedik... Kusura bakma... Gorusmek isterdim.. Fakat cumartesi olduvundan gelemedim...
iki senedir izinsiz ve gece çalıştığım için bayramdan önce 5 günlük kısa gezi ilaç gibi geldi.....
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
Fikret abi... Cumartesi gunleri hanim calisiyor... Cocuga bakma isi cumartesi gunleri bana kaliyor... Aradin fakat gorusemedik... Kusura bakma... Gorusmek isterdim.. Fakat cumartesi olduvundan gelemedim...
olsun önemli değil seneye emekli olunca (9 ay var)daha uzun kalacağım ğörüşürüz ..ODUN PAZARI harika ESKİŞEHİR aynı İST gibi çok kalabalık ama güzel
fiko
vay arkadaş köy gibisi yok be...
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Bilecik tugay acemi birliğimdi ordanda tunceli jandarma komando taburukurbanda köy gibisi yoktur
![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Fikret hocam uzun zamandır görüşemiyoruz baya yoğun çalışıyorsun dediğin gibi iyi etmişsin kendine tatil vererek..
evet tayfun hocam bayramdan önce ilaç gibi geldi vaktide bayram boyunca bir gün ben bir gün patron çalışarak buldum pazartesinden sonra devam teşekürler
fiko
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri