bu alım-satım sitelerinde oto galericilerin fotoğraf tekniği beni gülmekten öldürüyor arkadaşlar...sürücü ve ön yolcu fotoları çekilirken koltuk sona kadar dayandırılmış ve geriye yatırılmış oluyor genelde..araç böylece çok geniş görünüyor...arka bölüm fotoların da da tam tersi koltuklar öne doğru iyice kaydırılmış...ya arkadaşım araç belli kutu gibi minik yani koltuğukları çıkarsan ne olacak ki .....arabanın hacimi belli...komik bir milletiz![]()
işte sen ben kanmayız ve zaten galeriden de almayız..ama zaten adamın hitap edip kandırmak istediği kesim sen ben değil arabadan daha anlamayan kişiler ki onları da bu tip şeylerle çok rahat kandırıyor..
satış stratejisi...
Keyif BMW'Dir...
Ser piyasa ekonomisi...![]()
pazarlama ve satış teknikleri
bu sadece galericilikte değil her dalda bu şekilde süsleme püsleme yıkama yağlama
çeşitleri var
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Farkında olmadan yaslıyorlar![]()
bi iki resimle bence konuyu süslemelisin![]()
Satış ve pazarlama
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
BMW 1 Serisi 1.16i 2005 Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 30683523
o bişey değil galerici tekniğine bak sen![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Efsanelerden bu ilan
Sent my iPad 2 using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Kerem teşekkür ediyorum aydınlattığın için ...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Rica ederim.
Sent my iPad 2 using
o değilde geçenlerde bir ilan gördüm amcanın biri apartman dairesinin penceresini bile açmadan camdan foto çekmiş 5-6. kattan
işte o adamın arabasını alırım arkadaş![]()
![]()
![]()
biz gp'yi çok sevdik
aynen ben de bir ilan gördüm...adam pikniğe gitmiş sanırım...tepenin birine çıkarmış arabayı, karşı tepeye kendi geçmiş fotoğraflamış...araç resmen görünmüyor![]()
Benim asıl anlamadığım durum galerilerden neden araç alınır Satıcı aracını piyasasının altında verdiği zaman zaten satılıyor neden satıcı kişi aracını piyasasının 4000-5000tl altına verir çünkü aracın sıkıntısı vardır Satanı anlarımda her türlü üçkağıt işini yapan, aracın km si ile oynamadan bırakmayan, 2 parça boya var deyip aslında testte 4-5 parça boya çıkan araçlara kişiler neden sarılır bunu anlayamıyorum
pazarlık sırasında "bak Allah bir" diyen bir galericiden öğrenmiştim. "Allah bir" deyince, 1.000 lira komisyon alıyormuş o satıştan. Hadi şimdi galeriden araba al..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri