inşallah ülkeyi satan , cumhuriyet bayramını kutlatmayan , elinde bayrakla bayram kutlamak isteyenleri döven ama barzaniyle gurur duyan , her lafın başına 28 şubatı koyan, 2-3 mehmet öldü diye meclis toplamam diyen senin gibilerde layığını şiddetli bulur. yarın bdp lilerin ölüm orucuna destek yürüyüşü var görecem sizin zihniyet ne diyecek o vatandaşını döven tetikçiler onlara nasıl eskortluk edecek.
arkadaşlar karşılıklı tartışmaya girmeyelim. Cumhuriyet birlikle ayakta kalır, birliğimizi bütünlüğümüzü bozmak zaten bugünlerin en moda alçaklığı. lütfen bari biz bunu yapmayalım...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Öncelikle hepimizin kutlu olsun arkadaşlar.
Sonrada kendi görüşüm olarak ;
Bu yapılan yasaklar bilmemneler tamamen nabız yoklama şeriat desen değil gerici bir yönetime sürüklenme olduğunda halk ne tepki verecek gibi bişi bence eğer yaptıkları işler çok tepki almaz ise hayata geçiriyorlar.Şeriata kimse boyun eğmez ancak bu tarz gerici bi hükümet ve yandaşları ( ki %60 lık bir kısım ) isterse şayet oda olur ki şuan hayata geçirdiler önce yemek olan yerde alkol olmıycak dediler ne oldu bitti bilemiyorum ancak halen devam ediyor.Ama oda yakındır.Kapalı alanlarda sigara içilmeyecek olayıda bence tamamen bar vb. yerlere gidilmeye engel koymak içindi.(Sağlık açısından iyi oldu ama bunun için yaptıklarını sanmıyorum)Sıra 18 yaşında seçilme hakkına geldi.Ya siz kaç yaşında adamlarsınız yönetemiyorsunuz yurtlarınızda yetiştirdiğiniz ablaları ufak tefek mevkilere getirip çekirdekten gerici yönetim elde etmeye çalışıyorsunuz.Yok ergenekon yok balyoz dediniz o kadar kişiyi içeriye aldınız.Darbe yapıcaklar bahanesiyle aslında darbeyi hükümet askeriyeye yaptı çünkü olayların bu gidişhatına ordu dur diyebilirdi ve buda yeterince korkuttu.
Daha sayılabilicek o kadar çok şey varki somut ve soyut kavramlar sıralarıyarak.Ama Aziz Nesin'in verdiği % olayı tamamiyle gerçekmiş ona şaşırıyorum sadeceKimi arkadaşlarımız 29 Ekim adı altında başka şeyler yapılıyor demiş.Ona engel olamıyor ve topyekün herkese dur demeye çalışıyorsan oda orantısız güçtür.Onada başkaldıranlar bulunur elbet bugün İzmirde olduğu gibi.Helal olsun İzmir halkına !!!
Saygılar.
Konu Ziyaretci040 tarafından (29/10/2012 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
2 saate yakın tüm akşam haberlerini izlemeye çalıştım, bütün çok izlenen kanallar ağız birliği yapmışçasına halkın kutlamalarına ''alternatif kutlama'' diyerek bk atmaya çalışmaktaydılar... lan 88 yıldır normal olan kutlamalar ne zaman alternatif oldu... Kendi varoluş nedenini kutlamak için izin alınmaz, bir insanın doğumgününü kutlatmamak gibi bişey bu...
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Var olus bayramımıza dahı yasak geldı yaa
Konu ZAK1980 tarafından (30/10/2012 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel seni cani gonulden tebrik ve de takdir ediyorum.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
Türkiye'de her şey sorun her şey; ya anti-demokratik ilan ediliyor ya da islami usule uygun olmayan şeklinde ilan ediliyor.
Şu anda görevde bulunan hükümeti sevin ya da sevmeyin; çıkarttıkları her yasa attıkları her adım istisnasız; cumhuriyeti yıkmaya, atatürk ilkelerini bozmaya ve rejimi değiştirmeye yönelik olarak LANSE ediliyor...
Bundan önceki sol veya koalisyon hükümetlerinin işleri ise islami usule uygun olmayan, milliyetçilik ile bağdaşmayan şekilde lanse ediliyordu... Hatırlayanlar vardır, işin özü her ne olursa olsun ya cumhuriyeti yıkıyor yada dinimize ters düşüyor.
Bence esas sıkınıt burada başlıyor. Millet olarak karakterimiz zaten sol-savaşçı-birlikçi bir millet değiliz. Bu güne kadar türk milleti olarak kaç tane devrim yaptık ? Şimdi bıraksalar millet olarak diğer milletlerle savaşarak ortadoğuyu alırız ama kendi içimizde en ufak 1 adet devrimi halk kökenli olarak yapamayız-zaten dünkü kutlamalarda da bunu gördük.
Nerede tepki vereceğimizi bilmiyoruz. Orası aşikar. Cumhuriyet bayramını istediğimiz gibi kutlamak istiyoruz ve hükümet hayır diyor. Peki, hükümetin gösterdiği yerde olay çıkartmadan, polisle çatışmadan, Amaç anıtkabire yürümekse 100.000 kişi aynı anda değil ama parça parça yürür gelirsin... Seçim zamanı gidersin oyunu vermezsin, bir daha iktidara gelemediği zaman bir daha aynı durumu yaşamayacağımıza göre... herkes kendini mutlu eder...
Uzun lafın kısası dün yaşananlar çok da hoş görüntüler değildi işin özü cumhuriyet bayramını nasıl kutladığımnız değil, yine sağ görüşlü hükümetin rejime saldırısı noktasına geldi. Hükümet fanı-tayyip bey sevdalısı değilim onun için yazmadım. bugün bu noktaya gelen ilişkiler zannetmeyin ki yarın chp iktidarında farklı olucak. O zamanda aynı tepkileri farklı ortamlarda farklı görüşe mensup kişiler koyucak. bu bir kısır döngü şeklinde ülkemize zarar vermeye devam edecek maalesef![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri