Ankaraya 29 Ekim için gelen otobüsler bulundukları illerden cıkısları yasaklanmıs ve gelemıyorlarmıs.
Osmanlı zamanında itilaf devletlerının yaptıgından bır farkı yok AKP Cumhuriyet bayramı bu denlımı Korkuttu sizi ne yapacagınızı sasırdınız ıyıcene Türk askerının katılı Barzanıyı ayakta Alkıslamak ve gurur duymak ıcın Ankaraya gelenlerı nıye engellemedınız bu kadar cabayı bırazda teror ıcın harcayında askerımız,polısımız sehıt,gazı olmasın.
İnadına yarın I.Meclisteyim varmı daha ötesi
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
şimdi korkudan uyuyamıyorlardır bu arkadaşlar, baksanıza otobüs kovalıyorlarmışgörenininiz var mı bilmiyorum bugün tenis uvasının kupa töreninde seyirciden kalayı alınca bi tanesi ince ince uzadı, öteki de yuh sesini bastırmak için avazı çıktığı kadar bağırdı. eh tabi her yerede kamyon kamyon şakşakçı taşıyamayınca böyle şeyler olabiliyor
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Çağlayan Cumhuriyet Mitingi 10. Yıl Marşı - YouTube
ben burdaydım![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
şuan İzmir de olmak vardı yarın Ankara,Bursa da böyle olucak kimse engel olamaz
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
İzmir can dır
Sabah bdp lilerin saçma eylemi engellendi. Az önce bi kortej gerçekleşti![]()
o değilde istanbulda yaşayan bir arkadaşımdan çok çirkin bir mesaj aldım gerçekliği nedir? Ankaraya giden otobüsleri polis teker teker durdurup indiriyormuş aşağıya?
alt tarafı bir CUMHURİYET BAYRAMI. Bu kadar korkmayın ya![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Kımıne gore Surıyelı Muhalıfler,kımıne gorede Surıyelı Muhalıf adı altında Surıyelı Terorıstler ne oldukları bellı degıl ısın gercegı havada ucusan laflar sadece.Ama su gercek 300 mılyon usd harcandı bu gereksızlere halen polıse tas atıyorlar ondan memnun degılız bundan degılız dıye defolup gıtsınler kendı ulkelerıne bunların yuzunden dunyanın parası cıktı devletın kasasından
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
akp nın ödu kopmus anlasılan herhalde bu gecede uyuyamazlar tüm ıllerde Ankara otobuslerının kalkmasına ızın verılmıyormus Ankara yeter artar yeterkı katılım cok olsun hazımsızlar gorsun Cumhurıyet Kutlaması nasıl olurmus
Zeynel KARACAN
bunların hepsini asmak lazım.
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
bütün illerde durum içler açısı. yaklaşık 250 otobüs il dışına bırakılmadı yada ankara dan içeriye alınmadı. gece 22:00 da gaziantep ten yola çıktık haydi hakkımıza hayırlısı derken 15 dk sonra panzerlerle çevik kuvvetlerle otobüslerimiz çevrildi. 3 saatlik bir uğraş sonucunda da Ankara daki büyük Seferberlik yürüyüşüne katılmamız engellendi. Böyle bir devlette ne cumhuriyetten bahsedebilirsin ne de demokrasiden. alalen bizlerin seyahat özgürlüğü engellenmiştir ve bu emri veren genelge çıkartan da iç işleri bakanımızdır. Devlet kendi elleriyle kendi yasasını çiğniyor. Cumhuriyet bayramını kurtaran o biber gazını yiyen, o tazyikli suyun karşısında direnen tüm katılımcıları göz yaşlarıyla izledik helal olsun sizlere. iyi ki varsınız iyi ki varız..
Yasaklandı da ne oldu? İsteyen istediğini istediği yerde yaptı. Acı biber bulamaz olduk maşallah hepsini gaz yapıyorlarO gazlar midelerini şişirmiştir bugün heralde, bi soda ısmarlayalım..
Muhammad Ali Clay
Şu an yurt dışında yaşadığım için gidemedim ancak ailem oradaydı. Annem emekli öğretmen babam emekli subay, hiçbir partiyle ya da siyasi örgütle bağlantıları yok abim deseniz üniversite öğrencisi onun da siyasi örgütlerle işi olmaz. İkisi 47-48 yaşında biri 23 yaşında bu 3 kişi kendi ülkelerinin kuruluşunu cumhuriyetin ilanını kutlamak isterken polis tarafından şiddete mağruz kalıp biber gazı solumak zorunda bırakılıyorsa, hiç kimse çıkıp da şöyle demokratiğiz böyle ileri demokrasimiz var demesin. Hatta demokrasi var bile demesin ... Orada benim ailem gibi yüzlerce binlerce insan vardı hepsi aynı muameleye mağruz kaldı bu insanlar mı her mitingde cam çerçeve ne bulursa zarar veren bu insanlar mı terör eylemi yapan bu insanlar mı motolov kokteyli fırlatan polis arabalarını yakan memurları askerleri şehit eden ? Gidin allah aşkına ya ! Ben babamın bu ülke için nerelere gittiğini neler yaptığını biliyorum ! Ben ailemin bu ülke için neler çektiğini biliyorum ! Ben kendimin neler çektiğini biliyorum Doğu'da Güneydoğu'da sırf babam asker olduğu için ! Yapmayın etmeyin bu mu karşılığı ? Alın devletinizi de yönetiminizi de ne haliniz varsa görün ben artık bu ülke için hiç bir şey yapmam taa ki düzelene kadar Atatürk'ün ilkelerine sadık demokratik bir ülke olana kadar ... Elektrik-Elektronik Müh. okuyorum buyrun size beyin göçünün sebeplerinden biri ... Yazık çok yazık 18 yıl içinde yaşadığım göğüs gerdiğim her şeye yazık ...
Sağlıcakla kalın, eğer mümkünse bu ülkede ...
İnşallah haburda teröristleri bayram havasında karşılayıp ayaklarına gidenleri, bu olaya tarihi fırsat diyenleri, teröristleri karşılayıp güvenliklerini sağlayan polislerin Ankarada Türk bayrağı açanlara tekme atmasını sağlayanların tez zamanda en şiddetli biçimde karşılıkları bulmalarını diliyorum
Engelleyemediler. Cumhur bayramını kutladı.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri