Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sitenin basibos kaldigini nereden cikartiyorsunuz acaba? Burasi ticarethane degil ve benimle diger moderator arkadaslar da buranin ucretli calisanlari degil. Herkes yillardir karsiliksiz isinden, esinden, cocugundan vakit ayirip buraya emek vermeye calisiyor. Ellerinden geleni de layikiyla yapmaya ugrasiyorlar. Elestiriye her zaman acigiz ancak bu sekilde; yok egoist dusuncelerle kurdunuz, yok herkes basibos dolaniyor, dingonun ahiri oldu vs.. Ne yapacagiz? 25-30 yasina gelmis adama edebiyle yazip cizmesini mi ogretecegiz?

20 bin uye var ve unutmayin ki; burasi halka acik ortam. Tum uyelerin ayni karakterde olmasini bekleyemezsiniz. Iclerinde mutlaka bazi karaktersiz insanlar cikabiliyor. Pire icin yorgan yakar tarzda; bir iki sahsiyetsizi tum foruma maledip buraya emek sarfetmekte olan kisilere camur atimasina izin vermeyiz. Yillardir copluge donmesine izin vermediysek, bundan sonra da donmez merak etmeyin siz.
erdi bey hala aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz. bakın tekrar ediyorum benim ne sizinle ne de eser bey olsun, hop yönetim uyuyor mu? niye çalışmıyorsunuz dediğim yok. ebette sizinde bir hayatınız var, eşiniz olabilir çocuğunuz olabilir, ilginizi onlara ayırmak istersiniz, hatta canınız siteyi açmak bile istemeyebilir. bunu yargılamıyorum, zaten kimseninde yargılamaya hakkı yok

siteyle ilgilenemiyorsanız ilgilenmenize yardımcı olarak yeni arkadaşları almanızdı. zaten bunuda yapıyorsunuz. kendi ağzınızla söylüyorsunuz 20 bine yakın üye var diye. 20 bine yakın üyeye 2-3 yönetici / moderatör normal bir sayı mı?