Alıntı Una Italiana Rossa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
punto forumunda siyaset yapmak hoş olmamış bence, şehit haberi paylaşmak ortak acımız Allah hepsine rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.. Sadece şehit haberiyle ilgili bi konu olsa tamam daha anlamlı olurdu hepimizin şehidi.. ama işin ucu siyasete dayanmış. Başbakan demek yada oy resmi olması forum içinde rahatsızlık meydana getirir. Çünkü eminim ki forumda ak partiden, chp, mhp hatta bdp den birçok üye vardır. Böyle durumlarda ak parti chp diye ayırmak yerine ortak bilinç ile yaklaşırsak daha doğru olacağını düşünüyorum, yazdıklarım forum üyesi arkadaşlarıma istinaden değil ortaya çıkan durumdan oluşabilecek ayrışmayadır.. herkesin görüşleri olabilir ama burda güzel bi samimiyet var araya siyaset sokmayalım lütfen.. okuduğunuz için teşekkürler..
Açıkcası görüşlerimi yazarken belirli bir ideoloji ışığında yazmamaya çalıştım. Dikkat ederseniz yeri geldiğinde muhalefet partilerine de eleştirim var iktidara da tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanına da. Eğer iktidar karşıtı yazmak isteseydim çok farklı olurdu buna emin olabilirsiniz.