Gözünüz aydın, sağlıklı ve güzel bir yaşamı olsun inşallah
Gözünüz aydın, sağlıklı ve güzel bir yaşamı olsun inşallah
allah analı babalı büyütsün kardesim allah acısını göstermesin... tebrik ederim..![]()
Allah sağlıklı mutlu ve hayırlı bir evlat olarak büyümeyi, büyütebilmeyi nasip etsin, gözlerinizden mutluluk gözyaşlarından başka yaş akıtmasın inşallah. 30 yaşında hastane koridorunda mutluluktan hüngür hüngür ağlayan bir baba olarak tarifi imkansız bir duygu evlat sahibi olmak. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin..
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı yaşattın.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Allah iyi her zamanında beraber olmayı nasip etsin.Aradan 1 buçuk sene geçmesine rağmen oğlumu ilk kucağıma aldığım zamanına kadar hatırlıyorum.Sizi anlıyabiliyorum.He bu arada 3 aylık olana kadar bol bol uyuyun =)) Tekrar hayırlı olsun...
Gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu büyütsün
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün...
Allah analı babalı büyütsün inşallah,
vatana memlekete hayırlı bir evlat olur inşallah.
Allah analı babalı büyütsün. Kız babası olmak bambaşka bişey.
Benim 14 aylık kızım var prematüre doğdu 40cm'di doğduğunda. Şimdi evin neşesi.
Eve gidince günün bütün yorgunluğunu unutursun![]()
vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun inşallah. allah analı babalı büyütsün.
Bebek meguliyeti başlamış baksana bilgisayar başına oturamıyo daha.![]()
Allah kızınıza uzun sağlıklı mutlu bi ömür versin. Analı babalı büyüsün. Peygamber efendimizin ahlakı ile ahlaklandırsın. Vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun. Onların bir gülücüğü bile yeter. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun gözetlesin.
allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin=) tebrikler =)
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Maşallah
Allah analı babalı büyütsün, darısı başıma![]()
Allah hayırlı ömürler versin. 18 ay önce o heyecanı o duyguyu bende tatmıştım..
Artık o dönmeyen diliyle baba deyişi heyecanladırıyor beni..
Biraz büyüsün mimikleri hareketleri gelişsin yavaş yavaşta konuşmaya başlasın tamam o zaman bittiğin andır, daha tatlı oluyorlar.
BY Turbo SPORT 150 HP
allah analı babalı buyutsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri