Gözünüz aydın!
gözünüz aydın
Gözünüz aydın!
Allah analı babalı büyütsün yeğenimi maşallah hayırlı bir evlat olur inşaallah
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Allah bağışlasın analı,babalı,puntolu büyüsün...
Bu duygu insanda iki defa olur 1 evlat sahibi oldugunda 2 puntonun direksiyonuna gectigindehepinize tek tek tesekkur ederim uykusuz geceler basladi bizim icin
Gözünüz aydın benim kızım da beş aylık muhteşem bir duygu Allah sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür versin
Sent my X10i using
Allah analı babalı büyütsün reis gözünüz aydın ...![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Allah analı babalı büyütsün.
Annesine babasına hayırlı bi evlat olsun inşallah, Allah bağışlasın ama isim sormamış kimse, isim ne koydunuz??
Gözünüz aydın.
TSİ Jetta.
Gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun.
Avcılar - Istanbul
Allah analı babalı büyütsün.
analı babalı büyür inşallah hocam gözün aydın![]()
Allah analı babalı büyütsün güzel bir gelecek nasip eylesin![]()
gözünüz aydın kardeşim,yarın onu avuçlarının içine alıp dakikalarca seyrettiğinde gözlerin dolacak,bugünden itibarende ömrünce onun mutluluğu için çırpınıp duracaksun,işte babalık budur ... bebeğiniz uğurlu gelsin,sana, eşine ve nurtopunuza ömürboyu mutluluklar diliyorum kardeşim.
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olur inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
For the Horde!
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Gözünüz aydın...Hanenize hoş gelmiş kızınız...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Bahtı açık olsun sağlıklı huzurlu ve mutlu olsun sevdiklerine can, beraber olduklarına yoldaş olsun, allah ömrüne ömür katsın...iyi bayramlar
Gözünüz aydın, sağlıklı ve güzel bir yaşamı olsun inşallah
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri