Arkadaslar bundan 6-7 ay once bir arkadasımız A.O ısımlı kısının bır vıdeosunu yayınlamıstı ve bendahıl bırcok kısı yorum yazmıstı hatırlarsanız.
Daha sonra Erdi İstnabul Cum.Sav. İst.Emn.gonderdıgı yazıya ıstınaden İp ve dıger bılgılerımızi emnıyete vermek zorunda kalarak bılgılendırme mesajı gondermıstı .
Aradan aylar gectı bugun bana sms geldı Cumhurıyet Savcılıgımızın 2012/67860sorusturma dosyanıza ıstınaden ifadenıze basvurulacaktır su su gunlerde Sıhhıye Adlıyesı Zaman asımı Burosuna ugramanız rıca olunur dıye.
Sızlerde boyle bır sms geldımı ,geldıyse ne yaptınız
Bırde Nisan Ayında trafıkte magandanın tekının saldırısına ugramıstım bundan dolayı savcılıga suc duyurusunda bulundum Ankaradakı mobeseler calısmadıgı ıcın maganda bulunamadı ,karakoldan cagrıldım savcılık mobeseden bırsey cıkmadıgını ve asayıse gıderek sabıka defterıne bakabılecegımı bıldırmıs polıs memuruda abı bınlerce yuze bakacaksın aradan uzun zaman gectı hatırlarmısın bılmıyorum istersen hatırlıyamayacagını beyan ederek sıkayetını gerı cekerek gıtmeye bılırsın dedı bende sıkayetımı gerı cektım.
Sımdı bu vıdeodanmı oturu yoksa trafıktenmı oturu cagrılıyorum anlamadım Bence vıdeodan dır kesın ''hakaret ettı dye Suc duyurusunda bulunmustu '' dıye hatırlıyorum
Ne dıyorsunuz bu ıse verılen numaradan dosya sorgulaması yapamıyorum kı kımmmıs neymıs bır bılgımde yok
Yer imleri