Bana tebliğ gelmedi şuanda ? Başımız ekşicek gibi duruyor.
TSİ Jetta.
Anladım abi.Benim yok ama keşke kimsenin olmasaydı ya durduk yerde başımıza iş.
TSİ Jetta.
Oğuzhan bıızm hakkımızda suc duyurusu olmaya bılır ama ınan olanlarada kayıtsız kalmak bızım sorunumuz degıldıye duyarsız kalmanında benım ıcın uygun olmadıgını dusunuyorum .
Bugun resmen ısyan ettım forumlara yazdım ses yok, aramın ıyı oldugu avukat yuksek lısans ogrencımız var aradım bır kac kez, ulasamadım adam cebını acmıyor,hadı benı sevmıyor dedım sınıftakı enyakın arkadasını aradım onunkınıde acmıyormus bırkac aydır
Hukuk Yuksek lısansına ögrencı alınacak gelenler acukat,savcı ve hakım adayları gelenler bu durumu onlarlada konusurum Eylulde bırının bır tanıdıgı veya ısın uzmanı yolu yordamını bılen yardımcı olacak ıllakı bırını bulurum ozaman elımden gelenı yaparım .
Hocalarda tatılde gelmıyorlar okula onlarada soramadım kısacası bugun
bısey yapamamak bayagı canımı sıktı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
ona bende yorum yapmıstım o konu nerede acaba bilen var mı
arkadaslar olay savcilik surecinde oldugu icin buralarda aleni sekilde yazilip cizilmesi pek uygun degil ancak benim ismim gectigi icin fazla uzatmadan aciklama yapacagim. ve sizlerden ricam bu konuyla ilgili artik buralarda yazilip cizilmesin. ancak hala ustu kapali sahisa yonelik olumsuz ifadelerde bulunulmasi baska bas agrilarina sebep olabilir. benden uyarmasi.
ekim ayinda serdar kurkcu taraan acilan ve uyelerimizin bir cogunun mesaj attigi bir konu nedeniyle ilgili sahisin avukatlari taraan istanbul kadikoy cumhuriyet savciligina sitemizin ekran goruntuleriyle beraber 2011/39447 dosya numarasiyla suc duyurusunda bulunulmus. sikayet talebi ocak ayi gibi sitenin sahibi oldugum icin polis taraan bana iletildi ve karakolda ifade vermem istendi.
farkli tarihlerde 2 sefer karakolda ifade verildi. karakolda benden ilgili kisilerin erisim bilgileri talep edildi. talep uzerine srdr krkc (serdar kurkcu), eexelanss (m. oguzhan celik) ve cilem (cilen atac) olmak uzere 3 kisinin bilgileri gonderildi. bununla beraber bir kere daha ifadeye cagrildim ve benzer ifadeyi tekrardan verdim.
konu artik istanbul kadikoy cumhuriyet savciligindadir. yukarida ismini yazdigim kisilerin is ve hayat akislarinin olumsuz etkilenmemesi adina bulunduklari sehirde karakola gidip ifade vermelerinin iyi olacagi kanaatindeyim. zaten bir sekilde ulasiyorlar.
kuruldugumuz 2006 yilindan beri bu sekilde farkli savcilik surecleriyle karsilastik. forum icerisinde maalesef yillardir gerek genel gerekse ozel mesajlar olsun ustu kapali da olsa hakaret edenler mevcut. bu sekilde davranarak, kisilere saldirida bulunmak suctur. sanal ortamlardaki olumsuz davranislarin ozellikle bilisim yasalarinin devreye girmesiyle cezai mueyyideleri ve yaptirimlari vardir. bu konu vesilesiyle ozellikle bahsi gecen arkadaslari tenzih ederek, ozel mesaj yoluyla surekli olarak kufur etmeyi devam ettiren uyeleri de uyariyorum. herkes kendi yazdigi mesajindan noktasindan virgulune kadar sorumlu oldugunu unutmayin. ben yazar gecerim beni bulamazlar demeyin, her turlu iziniz bulunabiliyor.
bu tur olumsuz durumlarin yasanmamasini isterdik ancak maalesef 20.000 uyemiz var ve yuzbinlerce mesaj yaziliyor, buraya elli tane moderator koysak da her bir mesaji kontrol etmemiz mumkun degil. o nedenle forum icerisindeki konularda sag tarafta yer alan sari unlem isareti seklindeki sikayet et butonlari vasitasiyla olumsuz mesajlari bizlere bildiriniz. kimsenin cani yanmadan mudahale edebilelim.
herkese gecmis olsun diyorum. umarim tekrardan bu tur olumsuz durumlarla karsilasmayiz.
erdi yilmaz
kurucu & yonetici
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri