29 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Savcılığa İfadeye Çagrılıyorum (Zamanasımı Bürosu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Bana tebliğ gelmedi şuanda ? Başımız ekşicek gibi duruyor.
    TSİ Jetta.

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana tebliğ gelmedi şuanda ? Başımız ekşicek gibi duruyor.
    Oğuz senlik bir durum yok abisi kafana takma.. Hakkında suç duyurusu bulunulan kişilerin problemi bu.. Sizin hakkınızda herhangi bir şikayet yok dolayısıyla ifadelik bir durumunuzda yok..
    BY Turbo SPORT 150 HP

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuz senlik bir durum yok abisi kafana takma.. Hakkında suç duyurusu bulunulan kişilerin problemi bu.. Sizin hakkınızda herhangi bir şikayet yok dolayısıyla ifadelik bir durumunuzda yok..
    Oğuzhan bıızm hakkımızda suc duyurusu olmaya bılır ama ınan olanlarada kayıtsız kalmak bızım sorunumuz degıldıye duyarsız kalmanında benım ıcın uygun olmadıgını dusunuyorum .
    Bugun resmen ısyan ettım forumlara yazdım ses yok, aramın ıyı oldugu avukat yuksek lısans ogrencımız var aradım bır kac kez, ulasamadım adam cebını acmıyor,hadı benı sevmıyor dedım sınıftakı enyakın arkadasını aradım onunkınıde acmıyormus bırkac aydır
    Hukuk Yuksek lısansına ögrencı alınacak gelenler acukat,savcı ve hakım adayları gelenler bu durumu onlarlada konusurum Eylulde bırının bır tanıdıgı veya ısın uzmanı yolu yordamını bılen yardımcı olacak ıllakı bırını bulurum ozaman elımden gelenı yaparım .
    Hocalarda tatılde gelmıyorlar okula onlarada soramadım kısacası bugun
    bısey yapamamak bayagı canımı sıktı
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuzhan bıızm hakkımızda suc duyurusu olmaya bılır ama ınan olanlarada kayıtsız kalmak bızım sorunumuz degıldıye duyarsız kalmanında benım ıcın uygun olmadıgını dusunuyorum .
    Bugun resmen ısyan ettım forumlara yazdım ses yok, aramın ıyı oldugu avukat yuksek lısans ogrencımız var aradım bır kac kez, ulasamadım adam cebını acmıyor,hadı benı sevmıyor dedım sınıftakı enyakın arkadasını aradım onunkınıde acmıyormus bırkac aydır
    Hukuk Yuksek lısansına ögrencı alınacak gelenler acukat,savcı ve hakım adayları gelenler bu durumu onlarlada konusurum Eylulde bırının bır tanıdıgı veya ısın uzmanı yolu yordamını bılen yardımcı olacak ıllakı bırını bulurum ozaman elımden gelenı yaparım .
    Hocalarda tatılde gelmıyorlar okula onlarada soramadım kısacası bugun
    bısey yapamamak bayagı canımı sıktı
    Sağlık olsun dostum..Zaten bu tarz durumlarda şöyle yaparım böyle yardımcı olurum diyenlere nedense bir türlü ulaşamıyoruz.. Çünku benimde öyle oldu
    BY Turbo SPORT 150 HP

Yer imleri

Yer imleri