her sabah okuyorum nesem yerıne gelıyor

moralım bozuk oldugu zaman bunu okuyorum:
Derinlik sarhoşluğu

Dalgıçlığa yeni başladım. Derinlik sarhoşluğu denen bir şey var ve tıpkı gerçek sarhoşluğa benziyor tek farkı biraz üst yüzeye çıkınca geçmesi. Şimdi sizi derinlik sarhoşluğuna kapılmış arkadaşlarımın geçit törenini alkışlamaya davet ediyorum: İlk alkış bir dalış esnasında hocadan makas alan çocuğa, diğeri yerlerdeki kumları avuçlayıp bırakan, bir süre sonra onları tepesinden aşağı atan ve hocanın gel işaretine omuzuyla banane banane yapan arkadaşa. Bir diğeri derinde gördüğü bir kaplumbağanın kafasını okşamaya çalışan arkadaşa ve neye uğradığını anlamayarak dönen ve arkadaşıma ters ters bakan, fakat normalde yaptıkları gibi ısırmak yerine bu "sarhoş" arkadaşla uğraşmamaya karar veren kaplumbağaya. Bir sonraki, Kızıl Deniz'deki bir dalışta tepesinde duran köpekbalığını haber vermek için arkadaşı tarafından yapılan acayip hareketlere bir anlam veremeyen, sağına soluna baktığı halde maskenin dar açısından köpek balığını fark edemeyen, neyse canım deyip yüzmeye devam eden arkadaşıma ve onu ısırmayan köpekbalığına, bir alkış da dışarı çıkınca bu arkadaşıma sarılıp ağlayan hocaya, ve ne olduğunu hala anlamadığı için onca eğitimden sonra çok başarılı bir dalış gerçekleştirdiği için hocasının duygulandığını sanıp mutlu olan aynı arkadaşa geliyor.