Arkadaslar öyle itiraflar varkı fıkra gıbı gulmemek elde degıl buyrun;
OGS:
Bankanın birinin kredi kartlarına verdiği hediye OGS cihazı için başvuran abiye memur aracın plakasını soruyor. Abi ''Benim arabam yok ki'' diyor. Memur alaycı bir tavırla ''Aracınız yoksa neye takıp geçmeyi planlıyorsunuz?'' diye soruyor. Abiden tüm bekleyenleri yerlere yatıran cevap geliyor.''Hediye değil mi; ister alnıma takar yürüyerek geçerim, ister k.çıma takar uçarak geçerim.''
Temizlik sorunsalı
Banyo yapmadan önce giydiği atleti, banyodan sonra "Öteki tarafı temiz." diyerek ters çevirdikten sonra tekrar giyen bir kayınpederim var(mış)!
Memleketten pazar manzarası
Haftasonu için memlekete gittik. Pazardaki Lapsekili teyzemin bademlerin üstüne yazdığı "Bi dene yimek silbes" notunu görünce takılmak için "İki dene yesem olur mu?" dedim. Hazırcevap teyzem affetmedi: "Yi yavrım yi, deve gibisin seni 3 dene bile kesmez!"
Hangisi olursa
Sevgilisinden dert yanan arkadaş uzun süredir ilişkisi olmayan arkadaşa dönüp "Aman en iyisini yapıyorsun, kafan rahat böyle en azından" diyor. Karşı taraftan cevap gecikmiyor tabi. "Asıl rahat olan sensin, sen tek bir erkeği idare etmek zorundasın, bense tüm erkekleri..."
Hiç olmazsa selam ver
Sinyal vermeyen arabalara "İnsan bir sinyal verir!" diyeceğime "İnsan bir selam verir!" dememin kendimi yalnız hissetmemle ilgisi yoktur değil mi?
Yağladık balladık
Güneşlenmeye gittiğinde daha iyi bronzlaştırır fikriyle zeytin yağı vücuduna süren arkadaşımın yanından geçen kızın verdiği tepkidir: ''Öfff, burası kızartma kokuyor!''
Nostaljik kılıf
Uzun süredir görüşemediğim arkadaşım ziyaretime geldi. Birlikte Taksim'e gitmek üzere evden çıkarken sırt çantasından paralarını alıp sütyenin sağ kısmına koydu. Ben şaşkın bakışlarla izlerken telefonunu da sol tarafına yerleştirdi ve "Sakın bana radyasyondan falan söz etmeye kalkma!" diyerek lafımı ağzıma tıkadı. Oysa ben, "Angry birds uygulamasını aç, sıkılmasınlar içeride!" demeyi planlamıştım.
Cimrilik
Hesap konusunda, alışverişte, yemede-içmede cimrilik yapanı gördüm de, gayet iyi bir geliri olan pilot sevgilimin "Sana kırmızı terlik aldım ama biraz büyük gelebilir" derken kendine aldığı 44 numara kırmızı terliği ortak giyeceğimizi kastettiğini hiç düşünmemiştim.
(alıntıdır)
KAYNAK:itiraf.com - hayat okulu
Yer imleri