bence kızlarla gezme tek sevgilin araban olsun ona biraz para harca sonunda sende mutlu ol arabanda en azından elinde somut bişey kalmış olur :D
Printable View
bence kızlarla gezme tek sevgilin araban olsun ona biraz para harca sonunda sende mutlu ol arabanda en azından elinde somut bişey kalmış olur :D
Valla 3 gün biriyle 5 gün digeriyle takılcaksan kaz gelicek yerden tavugu esirgemiyceksin :D Ama ortada ciddi bi ilişki varsa ne biliyim sen yemegi ödersin sonra sinemaya giderseniz o öder. Böle dönüşümlü ödemek daha mantıklı gibi. 2-3 kere sen hesap ödersin sonra 1 kerede o öder öle güzel güzel gider :) Bu arada Murphy kanunudur her zaman 2. öğretimin kızları daha iyidir :D:D
Tek günlük takılıyosan yapıcak bişey malesef yok:D
Ama iş ciddiye bindikten sonra anlayış olması lazım.Malum öğrencilik hayatı:D
gülü seven dikenine katlanır derler:D
Bunlar boş işler.. Evlenince zaten hep sen ödüyüyon:) Hem ömründen ödüyosun hem cebinden:D
Şakaa tabiki:)
kamuran öde gitsin yahuu nolcak keyfine bak.. Para bitincede kızlara numara çek, bu gün hastayım çıkamıcam felan gibi:)
Boyundan büyük işlere kalkma evlat :)
takılmaç kamuran :D
kamuran 4 senedir izmiri arabayla elek ettim,bişeyler ısmarlayacak bir bayan hiç denk gelmedi,hesabı ben öderim canım kardeşim varsa yiyip içebileceğimiz birileri...
Ben kadin erkek esitliginden yanayim :D
:shocking::shocking::shocking::shocking: :-)
Espri yaptım yahu...
Eşimle aynı kuruluşta çalışıyoruz biz.. evlenmeden önce yani çıkarken çoğunlukla ben öderdim hesabı. Ama kabarık olan hesaplarda her daim destek çıkardı bana hepsini ödetmezdi... Haaa şimdi ne oldu, ben eliğmi hiç paraya sürmüyorum hep eşim ödüyor :D Ama neden hep eşim ödüyor çünkü paralar hep onun hesabında :-)
Sadece takılıyosan sana tek bir sözüm var. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez arkadaşım. O paralara kıyacaksın çaren yok.
Doğru seramik mühendisliğine yada iktisat fakültesine. Ama dikkat et elinde T cetveli, hesap makinası ve mühendislik kitabların olmasın. Hızla uzaklaşırlar :D
Kesinlikle katılıyorum.
Yolunu yordamını bildikten sonra en kral kız bile hesap öder Hemde seve sevee :D