Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Nereden
İzmir
Rengi
Egzotik Kırmızı
Edilen teşekkür: 38
shams Nickli Üyeden Alıntı
3 seneyi geçkin bir ilişkim var. ben de öğrenciyim. Çoğunlukla ben ödüyorum ancak kız arkadaşım da arada ödüyor. Pek sorun olmadı şimdiye kadar. Tutumlu çift olmak esas o konuda
Nasıl araba aldığında kilometre kilometre sayıp şu kadar yaktım, bakıma bu kadar verdim, yıkamaya şöyle ödedim sigortası bu kadar diye hesap yapmamak gerekiyorsa, kız arkadaşınla geziyorsan da para hesabı yapmayacaksın kafanda çok fazla
Anladığım kadarıyla birden fazla arkadaş edinmişsin. Sen farklı bir klasmanda oluyorsun. Bu bahsettiklerimden seni hariç tutaraktan sana müstehak diyorum
Benim sevgilim değilki hiç biri sadece takılıyom takıl bırak icabı yani sevgilim olsa derim öde diye ama bide bazılarınla yeni tanışıyom falan nasıl ödetcemki utanıyom. Ödetsemde bidaha görüşmez benle erkeğe bak der bilmiyoki tek onla görüşmediğimi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri