cok gereksz şeylerden bahsediyormuş hoca muhasebeci tanıdıklar öyle diyolar.ancak bn daha temelini alamadn bir sürü konu işledi..şuan kulak dolgunluğu olsn diye ders dinliyorum:(
Printable View
Teori ne olursa olsun pratikle pişecek o bilgiler. Staj ne zaman olacak sizde bilmiyorum ancak mutlaka iyi bir yerde, sana birşeyler gösterecek, öğretecek bir yerde yap. Diğer türlü vergi dairesi mükellef arasında git gel evrak götür işleri yaptırıyorlar stajerlere. Uyguladıkça öğrendiklerin beyninde yer edecek. bir de konsantrasyonun iyi olmalı. Muhasebe dikkat işidir. :)
Kamuran yenıden uzaklastırılmıs forumdan
Dun aksamda bana ozelden mesaj cekmıs senı ve senın gıbılerden nefret edıyorum :) ama bırsey yazmayacagım dıye.Coluk cocukla polımıge gırme geregını dahı duymadıgımdan cevap vermeye tennezzul dahı etmemıstım
Artık hıcbır sekılde cevap yazmayıp, muhattap olmama kararı almıstım forumdan uzaklastırılmıs kendısı kararımın ustune ısabet olmus uzaklastırma
bu çocuğun zekası gerçekten düşük.Banada bir sürü saçmasapan bişeyler sordu.En son tersleyince kesmişti.
geri gelir o :) farklı bi hesap acar.adını değiştrr gelr.
Kamuran sakal gibidir,kestikçe daha gür çıkar :D
beyler bence olan olmus bıten bıtmıs...hanı bende actıgı konulara bakıp cok saglıklı bırısı oldugunu sanmıyordum ama arkasından konusmamak en ıyısı bence
kamuraaaaan nerdesin? gördüğüm kadarıyla hesabı yine sen ödemişsin...
kamuranlar ölmez :)
sadece şekil değiştirir
delikanlı adam 3 kuruşun hesabını yapmaz..
kamuran kesin yazılanları okuyordurr.belkide sahte bir hesap açmiş yeni avını bekliyordur