Lenovo diyorum![]()
5 senedir toshiba kullanıyorum hala sapasağlam. ancak amazon.com da 1000 dolar civarı bu 2 marka öne çıkıyor, 2si hakkındada pek bilgim yok. Türkiyeden alıcak olsam Samsung bakardım ama amazonda yok.
Ne önerirsiniz?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Lenovo diyorum![]()
monster notebook diyorum![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Lenovo ibm in diye biliyorum muhtemelen daha kaliteli olucaktir ama marka degilde model karsilastirmak gerekir bence...
o kadar canavarına gerek yok
evet lenovo IBMin laptop kısmını alarak piyasaya girdi. Modeller çok yakın özelliklerde hem fiyat hem donanım olarak, o yüzden marka sordum.
Arkadaşım yazın almıştı bir lenovo y560 sanırım. sorunlu seriymiş ama 1 ayda 2 kere bozuldu o yüzden biraz soğudum lenovodan.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
apple can'dır![]()
ofiste kullandığım mac pro'nun sistemini geldiği gün kurmuştum (7 şubat 2009) halen sorunsuz çalışmakta, yaşlandığı için bu sene değiştiririz artık
Kesinlikle Lenovo.Asus ta ne?İstersen istanbul bilişimdende bak bence en ucuz orası...
anakartları belli markalardan oluşuyor
ramler yine öyle
ekran kartları yine öyle
dvd si yine öyle
hdd yine öyle
wifi adaptörü yine öyle
ses chipi yine öyle
lcd üretimi zaten dünyada 2 fabrika var...
geriye ne kaldı ???
malzeme kalitesi
ve marka....
ancak bana göre esas olan...teknik desteği...bir sorun olduğunda ne kadar destek çıkacaklar..baştan mı savacaklar yoksa sonuna kadar arkasında mı duracaklar...
işte burada...tek isim geçerim...ASUS...
lenovo![]()
Keyif BMW'Dir...
bence casper gerek donanım fiyat olarak gerek yetkili servis olarak ve önemlisi türk malı
Merhaba,
Senelerdir ve halen IBM(Lenovo) dizüstü bilgisayar kullanıcısı olarak IBM markasını yaptığım işte tek geçerim (CAD-CAM) HP,DELL veya diğer markalar IBM kalitesine performansına sahip değil fakat IBM alırken de modeline dikkat etmelisin Lenovo USA sitesine girersen esas makineleri orada ve fiyatlar o kadar komik ki benim sana tavsiyem kesinlikle Thinkpad serisi olmalı ve bu seriden de T veya W sersini seçmelisin bunlar gerçek IBM makineleri diğerleri Lenovo nun çıkarttığı modeller inanın pişman olmazsınız şirkette kullanılan tüm mühendislik bilgisayarlarını IBM W serisine çevirttim ve kullananlar memnun, bende 3 senedir W700 makinesini kullanmaktayım.
1.3 MJ 75 BG 3.3lt/100Km
bu arada yazmayı unuttum Lenovo USA sitesinden istediğin donanımları ekle çıkart yöntemi ile topluyorsun sonra bunu satın al dediğinde sana satın alma seçenekleri sunuyor Amazon vb. gibi bilgine.
1.3 MJ 75 BG 3.3lt/100Km
Cemalınde belırttıgı gıbı donanımlar aynı fabrıkada uretılıyor vada aynı markalar malzeme kalıtesı ve servıs olayı oldukca onemlı Asus un servısı ıyıdır Ankarada bolge mudurlugu var ama IBM de ıyıdır senın olay bıraz gorsele dayanıyor Ozan ıkısıde ıyı marka ama IBM makınalarda makınanın ısınma soru vardı bır ara sımdı nasıl bılmıyorum ve ıbm note booklarda kronık sorum ekran kartının arızalanması makınanı kapatıp actıgında hıc bır goruntusu olmayan sımsıyah bır ekran gelen cok kısı tanıyorum ve forumlardada cıddı sıkayetı var ne hıkmetse garantı bıtınce olusan bır durum 5 yıldır Asus kullanıyorum tas gbı makına
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
toshibadan şaşma derim evde 7 senelik toshiba var hala canavar gibi kullanıyoruz batarya 30 dk gidiyor
4 senelik asus şu an pert 1 senedir kullanmıyoruz ekran ve kasa darmadağın batarya %0 hiç dayanmıyor
birdaha laptop alacağımda mutlaka ama mutlaka toshiba alıcam
kullanıyorum lenovo kesinlikle
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
ilk notebookum sony vaio idi...o zaman 3 bin tl para vermiştim ....salak gibi
klavyede silinmeler oldu...haricinde bir sorun yaşamadım.
notebookun tek güzel tarafı ekran görüntüsü idi...
eşim de toshiba vardı...onda da klavyede silinmeler oldu...2-3 kez adaptörü bozuldu...
şuan toschiba kullanıyorum...i3 13" ...yazın ciddi ısınma problemi yaşıyor..pili işimi görüyor...4-5 saat gidebiliyor...en az 3 saat kullanıyorum...
ancak bu notebookda 2 defa disk değiştirdim...orijinal diski plakaya kafa atıyordu...
şimdiki ise konumlanamıyor....
sorun hdd mi yoksa anakart mı bilmiyom ama toshibadan soğudum....
diğer taraftan....asla ve asla..sıfır notebook almam...ne gerek var...nette bir sürü temiz az kullanılmış yada sıfır ürünler var...
1500 liralık cihazlar 1000-1200 liraya satılıyor...
tavsiyem temiz sıfıra yakın 2ci el bir asus bak...1000-1200 liraya çok rahat alırsın
öncelikle herkese teşekkürler
buydan bir tanede toshiba buldum
https://www.buy.com/site/Toshiba...&skuId=4756239
ekran kartı biraz daha kötü lenovoya göre
https://www.amazon.com/Lenovo-Ideapa...0910011&sr=1-4
https://www.buy.com/site/Lenovo+...&skuId=4769367
(aynı kasa SSD yok)
buda asus:
https://www.amazon.com/ASUS-N53SM-ES...0910011&sr=1-5
aslında düşününce yeni bir bilgisayara ne kadar ihtiyacım var bilmiyorum elimdeki gayet işimi görüyor, sadece oyun oynayamıyorum
aynı özelliklerde bir apple 2000doları geçiyor2 katı para vermeye gerek yok
![]()
amerikadan alıcam direk. vazgeçersem yada ertelersem exa tek adresimdir
uluslar arası garantiye zaten güvenmiyorum normal garantiden farklı işliyor prosedürancak lenovoda kötü değil dediğim gibi arkadaşımınki 1 ay içersinde 2 kere arıza yaptı 3günde tamir olup geri geldi 2sindede.
amerikadan alıcam.
Thinkpad hoşuma gitmiyor şekil ve thinpad nedeniyle, ideapad Y570 düşünüyorum. Ancak amazonda bulduğum alet lenovonun sitesinde yok. hatta SSDli hiç bir model yok
Konu OzzY tarafından (05/03/2012 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yurtdisindan laptop alinca turkce klavye sikintisi olabiliyor. gerci insan alisir bir sure sonra
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri