sony den benim de bir şikayetim yoktu....hala sorunsuz arızasız çalışıyor...
benim ilk toshibayı 2 sene kullandım sonra halama verdim bir 4 senede o kullandı sanırım en ufak bir sorunu olmadı sigara yanığı dışında en ufak birşeyi yok gıcır gıcır duruyor
şimdiki 5 sene oldu sökerken menteşelerden birinin yuvası kırıldı(tamamen benim hatam) ekranı açarken kasayı tutmak gerekiyor sadece. 2 kerede adaptörü bozuldu 1 haftada geldi yenisi.
birde ben çok kullanıyorum bilgisayarı yani günde ortalama 12 saat başında oturuyorum. bazen günlerce hiç kapanmıyor.
birde unuttuğum bir toshiba var oda 8-9 yıllık sanırım netbookların atasıaz kullanılıyor ancak en ufak birşeyi olmadı
birde benim kullandığım bilgisayarların pili bitiyor ama kullanımdan dolayı olduğunu düşünüyorum(sürekli şarjda)
bu işlerde araba gibi hem tercih hem şans olayı2.el bana göre değil.
bazı arkadaşlarım US klavyenin kod yazarken çok daha kolay olduğunu savunuyor ancak ben hiç denemedim. ama normal yazarken zaten harflere bakmadığımız için sıkıntı olmuyorhem türkçe(günlük) hem ingilizce(kod) kullanmak istersem sıkıntı olabilir başta.
Konu OzzY tarafından (05/03/2012 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sony den benim de bir şikayetim yoktu....hala sorunsuz arızasız çalışıyor...
yıllardır bu işlerin içinde (notebook sektörü) olan biri olarak ASUS derim
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Sony alamıyorsan ASUS u tek geçerim.. Tecrübeyle sabit..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Benimde ASUS çok memnunum Üzeri Alüminyum kaplama , bazen gece gündüz açık bırakıyorum download falan yaptığımda BUZZZ BUZZZZ
Hp alanlar ağlıyor bacaklarım yanıyo diyeBen laptop soğutucusu bile almadım çünkü gerek yok
Tabi markadan çok MODEL de önemli....
kesinlikle lenovo..asus hiç eskisi gibi değil..
Ben bilgisayarın başında fazla kalıyorum diyordum.12 Saat bilgisayar başında kalan arkadaşlar da varmış maşaallah10 saat uyku desek geriye sadece 2 saat kalıyor.O da yemek,ihtiyaç giderme vs...Eee araba sürmeye vakit bile kalmadı.
![]()
az önce bi arkadaşıma sordum bilgisayar dükkanları var kendiside asus kullanıyor. oda tam tersini söyledieskiden menteşe sistemi farklıymış ve dandik bir kapak tutuyormuş oda zırt pırt bozuluyormuş tek sorunu oydu şimdi onuda düzelttiler dedi. birde yazıldığı gibi türkiyede sırf bilgisayar değil her alanda daha iyi teknik servis yok diyor.
benimde şu aliminyum kasalar çok hoşuma gitti
12 saat ortalama tabii gün geliyor 3-4 saat oturuyorum gün geliyor 23-24 saat. 10 saat uykuyu kim kaybetmişte ben bulayım8 saat uyusam çok uyudum diye seviniyorum
fırsat olursa hafta sonları anca
(36 saat sıfır uykuyu normal görüyorum artık. 54 saat rekorum var
).
Ne Mutlu Türküm Diyene!
[QUOTE=OzzY;650915]az önce bi arkadaşıma sordum bilgisayar dükkanları var kendiside asus kullanıyor. oda tam tersini söyledieskiden menteşe sistemi farklıymış ve dandik bir kapak tutuyormuş oda zırt pırt bozuluyormuş tek sorunu oydu şimdi onuda düzelttiler dedi. birde yazıldığı gibi türkiyede sırf bilgisayar değil her alanda daha iyi teknik servis yok diyor.
benimde şu aliminyum kasalar çok hoşuma gitti
o eski dandik kasanın madurlarından biride benimşaka bir yana sony,mac,toshiba bazı modelleri hariç alınacak tek marka kesinlikle asustur bence.ama şimdi bakıyorumda şaka gibi bir fiyatlandırma politikası içine girmişler maalesef
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri