Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Asus mu Lenovo mu?

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk notebookum sony vaio idi...o zaman 3 bin tl para vermiştim ....salak gibi

klavyede silinmeler oldu...haricinde bir sorun yaşamadım.
    notebookun tek güzel tarafı ekran görüntüsü idi...

eşim de toshiba vardı...onda da klavyede silinmeler oldu...2-3 kez adaptörü bozuldu...

şuan toschiba kullanıyorum...i3 13" ...yazın ciddi ısınma problemi yaşıyor..pili işimi görüyor...4-5 saat gidebiliyor...en az 3 saat kullanıyorum...
    ancak bu notebookda 2 defa disk değiştirdim...orijinal diski plakaya kafa atıyordu...
    şimdiki ise konumlanamıyor....

sorun hdd mi yoksa anakart mı bilmiyom ama toshibadan soğudum....

diğer taraftan....asla ve asla..sıfır notebook almam...ne gerek var...nette bir sürü temiz az kullanılmış yada sıfır ürünler var...
    1500 liralık cihazlar 1000-1200 liraya satılıyor...

tavsiyem temiz sıfıra yakın 2ci el bir asus bak...1000-1200 liraya çok rahat alırsın
    benim ilk toshibayı 2 sene kullandım sonra halama verdim bir 4 senede o kullandı sanırım en ufak bir sorunu olmadı sigara yanığı dışında en ufak birşeyi yok gıcır gıcır duruyor
    şimdiki 5 sene oldu sökerken menteşelerden birinin yuvası kırıldı(tamamen benim hatam ) ekranı açarken kasayı tutmak gerekiyor sadece. 2 kerede adaptörü bozuldu 1 haftada geldi yenisi.
    birde ben çok kullanıyorum bilgisayarı yani günde ortalama 12 saat başında oturuyorum. bazen günlerce hiç kapanmıyor.
    birde unuttuğum bir toshiba var oda 8-9 yıllık sanırım netbookların atası az kullanılıyor ancak en ufak birşeyi olmadı

birde benim kullandığım bilgisayarların pili bitiyor ama kullanımdan dolayı olduğunu düşünüyorum(sürekli şarjda)

bu işlerde araba gibi hem tercih hem şans olayı 2.el bana göre değil.

Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurtdisindan laptop alinca turkce klavye sikintisi olabiliyor. gerci insan alisir bir sure sonra
    bazı arkadaşlarım US klavyenin kod yazarken çok daha kolay olduğunu savunuyor ancak ben hiç denemedim. ama normal yazarken zaten harflere bakmadığımız için sıkıntı olmuyor hem türkçe(günlük) hem ingilizce(kod) kullanmak istersem sıkıntı olabilir başta.
    Konu OzzY tarafından (05/03/2012 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

2. 05/03/2012, 16:44

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

sony den benim de bir şikayetim yoktu....hala sorunsuz arızasız çalışıyor...

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sony den benim de bir şikayetim yoktu....hala sorunsuz arızasız çalışıyor...
    sony zaten tartışmasız çok iyi bir marka bence ama o kadar para verdikten sonra mac alırım
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Şakir D.
    siyahinci83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 347

yıllardır bu işlerin içinde (notebook sektörü) olan biri olarak ASUS derim
    P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
    2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
    2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Sony alamıyorsan ASUS u tek geçerim.. Tecrübeyle sabit..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ender SonyTech
    sonytech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 54

Benimde ASUS çok memnunum Üzeri Alüminyum kaplama , bazen gece gündüz açık bırakıyorum download falan yaptığımda BUZZZ BUZZZZ

Hp alanlar ağlıyor bacaklarım yanıyo diye Ben laptop soğutucusu bile almadım çünkü gerek yok

Tabi markadan çok MODEL de önemli....

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

kesinlikle lenovo..asus hiç eskisi gibi değil..

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Ben bilgisayarın başında fazla kalıyorum diyordum.12 Saat bilgisayar başında kalan arkadaşlar da varmış maşaallah10 saat uyku desek geriye sadece 2 saat kalıyor.O da yemek,ihtiyaç giderme vs...Eee araba sürmeye vakit bile kalmadı.

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle lenovo..asus hiç eskisi gibi değil..
    az önce bi arkadaşıma sordum bilgisayar dükkanları var kendiside asus kullanıyor. oda tam tersini söyledi eskiden menteşe sistemi farklıymış ve dandik bir kapak tutuyormuş oda zırt pırt bozuluyormuş tek sorunu oydu şimdi onuda düzelttiler dedi. birde yazıldığı gibi türkiyede sırf bilgisayar değil her alanda daha iyi teknik servis yok diyor.
    benimde şu aliminyum kasalar çok hoşuma gitti
    Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bilgisayarın başında fazla kalıyorum diyordum.12 Saat bilgisayar başında kalan arkadaşlar da varmış maşaallah10 saat uyku desek geriye sadece 2 saat kalıyor.O da yemek,ihtiyaç giderme vs...Eee araba sürmeye vakit bile kalmadı.
    12 saat ortalama tabii gün geliyor 3-4 saat oturuyorum gün geliyor 23-24 saat. 10 saat uykuyu kim kaybetmişte ben bulayım 8 saat uyusam çok uyudum diye seviniyorum fırsat olursa hafta sonları anca (36 saat sıfır uykuyu normal görüyorum artık. 54 saat rekorum var ).
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

[QUOTE=OzzY;650915]az önce bi arkadaşıma sordum bilgisayar dükkanları var kendiside asus kullanıyor. oda tam tersini söyledi eskiden menteşe sistemi farklıymış ve dandik bir kapak tutuyormuş oda zırt pırt bozuluyormuş tek sorunu oydu şimdi onuda düzelttiler dedi. birde yazıldığı gibi türkiyede sırf bilgisayar değil her alanda daha iyi teknik servis yok diyor.
    o eski dandik kasanın madurlarından biride benim şaka bir yana sony,mac,toshiba bazı modelleri hariç alınacak tek marka kesinlikle asustur bence.ama şimdi bakıyorumda şaka gibi bir fiyatlandırma politikası içine girmişler maalesef

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce bi arkadaşıma sordum bilgisayar dükkanları var kendiside asus kullanıyor. oda tam tersini söyledi eskiden menteşe sistemi farklıymış ve dandik bir kapak tutuyormuş oda zırt pırt bozuluyormuş tek sorunu oydu şimdi onuda düzelttiler dedi. birde yazıldığı gibi türkiyede sırf bilgisayar değil her alanda daha iyi teknik servis yok diyor.

12 saat ortalama tabii gün geliyor 3-4 saat oturuyorum gün geliyor 23-24 saat. 10 saat uykuyu kim kaybetmişte ben bulayım 8 saat uyusam çok uyudum diye seviniyorum fırsat olursa hafta sonları anca (36 saat sıfır uykuyu normal görüyorum artık. 54 saat rekorum var ).

bu kadar yorma kendini ozan fırsat varken bol bol uyu
    mesela ben günde ortalama 15-16 saat uyuyorum devam zorunluluğu olmaması beni mest ediyor
    Keyif BMW'Dir...

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar yorma kendini ozan fırsat varken bol bol uyu
    mesela ben günde ortalama 15-16 saat uyuyorum devam zorunluluğu olmaması beni mest ediyor
    artık alıştım ya yetişmiyor başka türlü, dersi gidip dinlemezsem daha sonra anlamak için daha büyük çaba gerekiyor
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12