Suan aveaya dava acma arifesindeyim. lutfen bana avea demeyin.![]()
4000 nüfuslu küçük ilçemde 2 sene vodafone de 2 ay turkcell de mobil modem de internet kullandım.Turkcell de vodafone de çekim güçleri ile övünüp duruyorlar reklamlarda.Ama bu zamana kadar bulunduğum ilçede milattan önceden kalma bağlantı hızıyla(edge)internete giriyordum.(üstelik 4gb 39 tl den)Neyse bugün fatura dönemi sonunda Avea nın 5gb 25 tl internet paketine geçeyim dedim.2 saat önce aldığım avea modemi mi laptopta açtığımda gözlerime inanamadım.Sayfalar telekomun internetinden hızlı açıyordu.Şüphelendiğim kadar varmış.Meğer avea bizim ilçede 3G yi devreye sokmuş.İlk olarak punto evonun video sunu izledim.Yaşasınnn AVEA!!!
Suan aveaya dava acma arifesindeyim. lutfen bana avea demeyin.![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
vodafone da cihaz yöneticilerinde ayarlar var...ordan sadece 3g demezseniz hangisi kolayına gelirse öyle bağlanıyor...bazen 3g bazen edge...
Keyif BMW'Dir...
hocam o çekiyor muhabbetlerinin hepsi yalan..bütün operatörlere 3 sene boyunca yalvardım ama gelip çatakta çalıştığım köye baz istasyonu kurmadılar hadi o neyse gelip bakmadılar bile sürekli oyalayıp durdular..toplamda 6-7 köyde hiçbir hat çekmiyordu ve toplamda 2 bin insan...
Avea ve çekim kalitesi 2 uzak kavram.Yazlığımıza avea dışındaki operatörlern binanın her yerinden çekerken avea sadece tek noktadan çekiyor.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Avea kadar dandirik bir GSM şirkeri yok memlekette.Bildiğin üç kağıtcıdır kendileri.
Puntolojik
Hangisi iyi ki?Turkcell desen durmadan çekim kalitesi diyip duruyor ama hala ilçemizde 3g bağlantısı yok.Üstelik fiyatları da gerçekten diğer operatörlere göre kazık.Vodafone hiç hesapta olmayan şişirilmiş faturalarıyla meşhur.En kazık taahhütlü sözleşmeleri hazırlayan firma.(En çok darbeyi vodafone den yedim)10 ay kullandığım 18 aylık tarifenin geri kalan aylarını peşin tahsil ettiler.Üstelik berbat internet bağlantısıyla ödedim bu paraları.Amacım avea yı övmek değil ama gerçekten bulunduğum yerde 3g bağlantısı olan tek gsm olması beni gerçekten mutlu etti.Yoksa illa ki avea nın üçkağıtçılıklarına yok diyemem.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri