valla öyle ama benle param için birlikte gibi...her ay benden yolduğu para takdire şayan..
kasko 110
mazot 450
sigorta 20
bakım 30
aylık toplam 610 liraCIK
Keyif BMW'Dir...
kapıda dınlendşi![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Deposunu fulledik karnını doyurduk daha ne olsun![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Dünkü sevgililer günü için 2 mesaj yazılan bir başlık görmüştüm.Bugün gp ler için açılan sevgililer günü başlığına 2 sayfa yazı yazılmış.Valla bu foruma bayılıyorumTam bana göre.
ben bugün önce karnını doyurdum. ondan sonra bolbol gezdik birlikte bugün![]()
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
Ben özel hediyeler aldım![]()
TSİ Jetta.
ben bi manisaya gittim geldim ekonomi yapcaktık sözde gittikçe gidiyo epeydir polen filtresini değiştirmedim onu değiştireyim bari![]()
Bir depo mazota Ozan'cım.![]()
Arda, kesinlikle haklısın. Mazot dolumu gerçekleştiAncak bidona koyacak kadar olmadı maalesef. Çünkü sürekli Shell'den alıyorum. Haftasonu da epey bir yol yaptık. Ha şimdi bulurum alırım derken ibre sona inmişti ve bir 200 metre daha gitmezdi. Hatta 180,04 TL tuttu Ozan.
![]()
![]()
Kendisine bir jest yapıp GTL alacaktım ancak tutar 200,00 TL'ye çıkmasın diye vazgeçtim.
Konu JASMINE tarafından (15/02/2012 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
Konu JASMINE tarafından (15/02/2012 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
Ben daha aracimi kutlayamadim 3 gundur şirket aracı bende kismetse bugun gidip gecmis sevgililer gunünü kutlayacam cok özledim
Bu arada depo tam bitmeden yakıt almissiniz 180 tl alabilir gecen bende 178.5 tl ye fulledim
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri