Anladım Ozan:) Birkaç litre de bidona koymuştur belki :D
Neyse Yasemin görünce açıklamayı yapar...:)
Printable View
valla öyle ama benle param için birlikte gibi...her ay benden yolduğu para takdire şayan..
kasko 110
mazot 450
sigorta 20
bakım 30
aylık toplam 610 liraCIK
kapıda dınlendşi :)
Deposunu fulledik karnını doyurduk daha ne olsun :D
Dünkü sevgililer günü için 2 mesaj yazılan bir başlık görmüştüm.Bugün gp ler için açılan sevgililer günü başlığına 2 sayfa yazı yazılmış.Valla bu foruma bayılıyorum:DTam bana göre.
ben bugün önce karnını doyurdum. ondan sonra bolbol gezdik birlikte bugün :)
Ben özel hediyeler aldım :D
ben bi manisaya gittim geldim ekonomi yapcaktık sözde gittikçe gidiyo epeydir polen filtresini değiştirmedim onu değiştireyim bari :)
Bir depo mazota Ozan'cım. :) :)
Arda, kesinlikle haklısın. Mazot dolumu gerçekleşti :) Ancak bidona koyacak kadar olmadı maalesef. Çünkü sürekli Shell'den alıyorum. Haftasonu da epey bir yol yaptık. Ha şimdi bulurum alırım derken ibre sona inmişti ve bir 200 metre daha gitmezdi. Hatta 180,04 TL tuttu Ozan. :D :D :D Kendisine bir jest yapıp GTL alacaktım ancak tutar 200,00 TL'ye çıkmasın diye vazgeçtim.
Ozan, bak şimdi huy kaptım. Adam başkasının aldığı mazotların parasını da mı benden aldı :S :S :S
Ben şu fişi bir bulayım bari toplam kaç lt almışım bakayım. :(
Yaw Ozan bak iyice kıl oldum şimdi. Pompa fiyat Power Diesel'in 3,87 TL. 46 Lt almış oluyorum. Bizim depolar kaç litreydi?
Ben daha aracimi kutlayamadim 3 gundur şirket aracı bende kismetse bugun gidip gecmis sevgililer gunünü kutlayacam cok özledim :)
Bu arada depo tam bitmeden yakıt almissiniz 180 tl alabilir gecen bende 178.5 tl ye fulledim
Sent my iPhone using