ibrahim RealMadrid'in teknik direktörü gibi poz vermişsin yaaa
yakışır abime![]()
Konu GaladrieL tarafından (13/06/2007 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
eeee başka foto çekemedin mi yaw
tüüüü senin kalıbına emi![]()
Resimler bi harika vallaha kartpostal gibiler![]()
ne güzel gezmişsin ibrahim abi imrendim walla
ibrahım sakın o böceklerı yedım deme bana ıyyyyy onun dışında herpsı süper resımlerın bırdahakı sefere benıde götür yanında be çantanı felan taşırım![]()
fotoğraflar bomba!! süper bi tatil olmuş anlaşılan ne güzel darısı başımıza..buarada neden kartımızı bırakmadın biaralar italyan üyemiz vardı o da gitti acaba nereyeispanyol olsun bikaç tane de..
SAolsun Arkadaslar, Tatil falan demeyin öyle konferansa bilim yapmaya gittik oraya
Vedat ayıp ettin ayarlayalım bir gezi planı hemen. O böcek dedikleriniz varya o kadar lezzetliydi sormayın gitsin. Sofradakiler bittikten sonra birde istiridye getirdiler oda baya güzeldi..
KArt bırakma konusunuda düşünmedim değil ama malumunuz yanımda tabiki kart götürmedim.Aslında Sahiplerini bulup konuşmayı istedim, hatta şöyle iş yeri gibi bir yerden direk girip üye yapıp ibrahim şu anda yanımda o üye yaptırdı beni falan desinler istedim ama olmadı valla. Artık bir defaki sefere yanımda kartlarla giderim..
gitmişken alaydın bi bravo![]()
Ben hic gormedim barcelonada punto
hatta ordan hamburg ve berline gitmistik ordada yok
genelde avrupalılar ihtiyaclarına gore arabayi tercih ediyorlar one gorede ya kucuk oluyor yada 3 kapılı
almanyada 2 kişilik smartlardan çok gordum mesela bizim burdaki sahin dogan gibi
Neden İnanmayalım İbrahim.
Taaa Singapurlarda sağdan direksiyonlu 3 Grande Punto görükten sonra hele inanırım
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri