ibrahim RealMadrid'in teknik direktörü gibi poz vermişsin yaaa
yakışır abime :)
Printable View
ibrahim RealMadrid'in teknik direktörü gibi poz vermişsin yaaa
yakışır abime :)
eeee başka foto çekemedin mi yaw
tüüüü senin kalıbına emi :D:D:D:D
Buda Vigo'daki yerel bir gazetenin arka sayfası..
Bravo fiyatlarının 14.900 ile 22250 € arasında olduğunu söylüyor.
https://img341.imageshack.us/img341/...7496of4bb5.jpg
Resimler bi harika vallaha kartpostal gibiler ;)
ne güzel gezmişsin ibrahim abi imrendim walla
ibrahım sakın o böceklerı yedım deme bana ıyyyyy onun dışında herpsı süper resımlerın bırdahakı sefere benıde götür yanında be çantanı felan taşırım:)
fotoğraflar bomba!! süper bi tatil olmuş anlaşılan ne güzel darısı başımıza..buarada neden kartımızı bırakmadın biaralar italyan üyemiz vardı o da gitti acaba nereye:D:D ispanyol olsun bikaç tane de..
SAolsun Arkadaslar, Tatil falan demeyin öyle konferansa bilim yapmaya gittik oraya :)
Vedat ayıp ettin ayarlayalım bir gezi planı hemen. O böcek dedikleriniz varya o kadar lezzetliydi sormayın gitsin. Sofradakiler bittikten sonra birde istiridye getirdiler oda baya güzeldi..
KArt bırakma konusunuda düşünmedim değil ama malumunuz yanımda tabiki kart götürmedim. :) Aslında Sahiplerini bulup konuşmayı istedim, hatta şöyle iş yeri gibi bir yerden direk girip üye yapıp ibrahim şu anda yanımda o üye yaptırdı beni falan desinler istedim ama olmadı valla. Artık bir defaki sefere yanımda kartlarla giderim..
gitmişken alaydın bi bravo :D
Ben hic gormedim barcelonada punto
hatta ordan hamburg ve berline gitmistik ordada yok
genelde avrupalılar ihtiyaclarına gore arabayi tercih ediyorlar one gorede ya kucuk oluyor yada 3 kapılı
almanyada 2 kişilik smartlardan çok gordum mesela bizim burdaki sahin dogan gibi
Neden İnanmayalım İbrahim.
Taaa Singapurlarda sağdan direksiyonlu 3 Grande Punto görükten sonra hele inanırım