ben kullanıyorum... ama hiç denemedim... olursa güzel olur...
arkadaslar digiturk kullanan var mi? varsa digiturk uydunun yanina baska bir uydu baglayip izleyebiliyorlar mi?
yani tek bir digiturk receiver'ina kendi lnb'sinden ve bir baska lnb'den gelen gorutuyu de ilave edebiliyorlar mi?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ben kullanıyorum... ama hiç denemedim... olursa güzel olur...
normal uydu kullansan çift çıkışlı üç çıkışlı lnb kullanabilirsin buda sana fazladan receiver bağlama şansı sunar ama dijitürk normal türksattan farklı bir yere bakıyor nere olduğunu bilmiyorum ama onun sistemi farklı , eniştemin diji türkünü söküp normal rec bağladığımda çalışmamıştı lnb yi değiştirip analog bir rec bağlayıp uydunun yerini tespit etmiştim ..
bu arada eski analog rec olanlar amamn ha atıyım demesin digitalden daha fazla para ediyor![]()
Dijiturk çanağın 7 derece dogu aynı çanağa 3 lu aparat tak 13 hotbird ve 19 astta uydularını alabilirsin tabi iyi bir ayar lazım
Sent my iPhone using
suan 3 lnb'den diseqc ile yayin geliyor (eutelsat, hotbird ve turksat), ancak digiturk ayarlarindan eutelsat harici diger uydulardan aramaya izin vermiyor. bu sorunu nasil duzeltebilirim
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Receiver Vestel ise anten ayarlarından hotbird Türksat daiseq lerini ayarlayip yaratabilirsiniz baska marka cihaz ise olmaz diye biliyorum sadece eurelsat w7
Sent my iPhone using
yok vestel degil, DCR DT-5102 HD yaziyor markasinda, cihaz 2-3 aylik daha, hd yayina gecince receiver'i da degistirmislerdi
HD ise ozaman müşteri hizmetlerini ara Türksat icin cihazına sinyal göndersinler cihazın yazılımını güncellemen lazım anca öyle olur benim bildigim
Sent my iPhone using
erdi abi buradan telefonla yardım alabilirsin istersen.
Uydu alıcıları - Güvenlik sistemleri | Osmanlı Elektronik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri