Bu sabah kendisi tarafından ameliyat edildiğim kişidir..
İstanbul da yaşamama rağmen şiddetli tavsiyeler üzerine ankaraya kendisine gitmiş bulunmaktayım.. sabah 9 da bekleme salonunda yer yoktu Samsun Yozgat tamam ama inanın Azerbaycandan gelen bile vardı. Bana tavsiye edende İstanbulda bir doktordu ayrıca.. 15 dakka kadar sürdü operasyon 900 tl verdim. ilk 1 hafta sıkıntılı geçer dedi o yüzden de ilk gece burdayım
2 sene evvel Eskişehir de 6 gün boyunca hastanede yattım. Aşırı ilerlediği için ameliyata alamayız diyerek ilaç tedavisi uygun görmüşlerdi. Gerileyip iyileşince de olmadım ameliyat. Sonra akut bir şekilde geçen hafta tekrar etti. Randevu için bu şahsı aradım sekretere durumu anlattım bakın çok ileri sonra geri çevirmeyin ilaçla düzel gel diye dedim, Yok muayene + tedavi birlikte ve durumunuz önemli deil dediler..
ayrıca adam ameliyatlara hemşire bile sokmuyo yanında giren kişi ise oğlu. İşi bir tek ona öğretiyormuş. Komik ve sempatik bi adam 15 dakika içinde boğazdaki 3. köprüden tutun otomobillerde aliminyum kasanın güvenli olup olmadığına kadar konuştuk.. Girince şikayetiniz nedir diye sormuyo çünkü zaten durum ortada yatıp bekliosunuz.. Vayy hemşerim diye daLıyo içeriye.. Çıkarkende soruLarınız yanıtsız kalıyo :o sekreter sana anlatıcak diyip diğer hastanın yanına geçiyo..
Ankara da vergi rekortmenliğine oynar bence.. ufak bi hesap yaptım günde 45-50 bin tl'lik iş yapıyordur. Benim tepkim "Hanım günde 2 t-jet parası!.." oLdu şifa bulayımda aLLah daha çok versin..