hocam kızılayda kocatepe camii yanında. (Dr. mediha eldem sokak)
oralarda birine sorun gösterirler adam tüm Türkiye'de ünlü zaten
alanında tanıdığım Türkiye'deki en sağlam doktordur.
dışardan gelecekseniz adres konusunda yardımcı olurum.
Eğer bilen ve kliniğine giden varsa bilgilerine ihtiyacım var...
hocam kızılayda kocatepe camii yanında. (Dr. mediha eldem sokak)
oralarda birine sorun gösterirler adam tüm Türkiye'de ünlü zaten
alanında tanıdığım Türkiye'deki en sağlam doktordur.
dışardan gelecekseniz adres konusunda yardımcı olurum.
Konu Du Hast tarafından (11/11/2011 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.
Operasyon yaptıran kişi yada tanıdığınız var mı acaba?
var
rahmetli dayım yaptırmıştı. operasyonun etkileri 2 gün içinde kaybolmuştu. gayet rahatlamıştı ancak Mevlüt hocanın fark etmesi sonucu dayımın kolon kanseri olduğunu öğrendik. operasyonle aynı gün içinde acilen Yüksek ihtisas hastanesine gidip ertesi gün tanıyı koydular. Belki dayım Mevlüt hocanın fark etmesi sonucu 4 - 5 yıl fazla yaşadı ama geçen yıl kanserin iyice yayılmasından dolayı kaybettik.
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin..
evet ailemden giden oldu konu neydi
Abimle gitmiştik. Öğlen 12 ye randevü veriyor 16 ya kadar bekliyorsunuz. Çok çok pahalı olduğunu da belirteyim.
Konu SKELETER tarafından (15/11/2011 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir.
Bu sabah kendisi tarafından ameliyat edildiğim kişidir..
İstanbul da yaşamama rağmen şiddetli tavsiyeler üzerine ankaraya kendisine gitmiş bulunmaktayım.. sabah 9 da bekleme salonunda yer yoktu Samsun Yozgat tamam ama inanın Azerbaycandan gelen bile vardı. Bana tavsiye edende İstanbulda bir doktordu ayrıca.. 15 dakka kadar sürdü operasyon 900 tl verdim. ilk 1 hafta sıkıntılı geçer dedi o yüzden de ilk gece burdayım![]()
2 sene evvel Eskişehir de 6 gün boyunca hastanede yattım. Aşırı ilerlediği için ameliyata alamayız diyerek ilaç tedavisi uygun görmüşlerdi. Gerileyip iyileşince de olmadım ameliyat. Sonra akut bir şekilde geçen hafta tekrar etti. Randevu için bu şahsı aradım sekretere durumu anlattım bakın çok ileri sonra geri çevirmeyin ilaçla düzel gel diye dedim, Yok muayene + tedavi birlikte ve durumunuz önemli deil dediler..
ayrıca adam ameliyatlara hemşire bile sokmuyo yanında giren kişi ise oğlu. İşi bir tek ona öğretiyormuş. Komik ve sempatik bi adam15 dakika içinde boğazdaki 3. köprüden tutun otomobillerde aliminyum kasanın güvenli olup olmadığına kadar konuştuk.. Girince şikayetiniz nedir diye sormuyo çünkü zaten durum ortada yatıp bekliosunuz.. Vayy hemşerim diye daLıyo içeriye.. Çıkarkende soruLarınız yanıtsız kalıyo :o sekreter sana anlatıcak diyip diğer hastanın yanına geçiyo..
Ankara da vergi rekortmenliğine oynar bence.. ufak bi hesap yaptım günde 45-50 bin tl'lik iş yapıyordur. Benim tepkim "Hanım günde 2 t-jet parası!.." oLduşifa bulayımda aLLah daha çok versin..
vay anasını adamın uzmanlık alanı nedir arkadaşlar
Arka sokaklardaki doktor gibi bişey mi ?![]()
TSİ Jetta.
bugün öğlen sargılarımı aldım maşallah çok iyiyim yollar iyi olsa istanbula yola çıkıcaktım.. bu arada hijyen konusunda hassas isen gitme diyenler olmuştu.. Adam zaten ... iLe uğraşıo ne hijyeni dedim bende![]()
Şu an çok iyi.O da gaziantepte sigorta hastanesinde oldu.Tabi onda şeker olduğu için iyileşmesi biraz zaman aldı.Ama eski ağrılarından tamamiyle kurtuldu şu an.10-15 senedir kendisinde vardı bu hastalık.Son zamanlarda ağrılar ve kanamalar artınca ameliyat oldu.Keşke çok erken olsaydım diyor.Size de tekrar geçmiş olsun.
Teşekkürler kardeş.. Bendeki durum biraz farklıydı aslında.. Düşün ki hiç böyle bi şikayetim yoktu belirtisi bile yoktu ama birden ortaya çıkıp bir hafta içinde son safhasına ulaştı. Damar tıkanıklığı olmuş tromboze hemoroid diyolar. 7.gün bugün şantiyede koşturuoz bu soğukta iyiyim yani çok şükür..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri