+1
Printable View
az daha adamı kahraman yapıyormussunuz...
aslında bıyle durumlar ıcın tıpkı gıttı gıdıyordakı gıbı olumsuz not verılmesı daha ıyı olur sankı... sonucta konusmalar netıcesınde eger madur bır taraf varsa maur eden kısının profılıne eklenebılır. alısverıste - puan gıbı...
tabııkı bu fıkır gelıstırılebılır...
Tuncay abi, başımdan bu ve benzeri bir çok olay geçmiştir. Şuana kadar neredeyse hiçbirini burda afiş etmedim. Doğrusu afiş etmek mi yoksa etmemek mi bilmiyorum. Ama afiş etsende etmesende huylu huyundan vazgeçmiyor. Bu arkadaşın bir sonraki alışverişide aynı şekilde olucaktır.
aslında burada senin aşırı güveninden kaynaklananda bir sorun var.eleştiriye açıksındır umarım.ben esnafım.gerektiginde internet üzerindede satış yapıyorum.bu tarz bir ürün isteyen olursa önce kapora istiyorum.örnegin geçen ay bir arkadaşımın hasarlı opel frontera aracını sattım.araç ilanı yayınlandıktan 1 gün sonra en az 20 kişi abi ben geliyorum sakın satma dedi.ama bu kadar diyenin içinde 1 kişi sadece kapora yatırıp ta kayseriden gelip aldı.bu tarz olaylarla karşılaşmadıgın için sana bu olay abes gelmiş ama esnaflar sürekli bu tarz olaylarla karşılaşıyor.örnegin adam bi parça spariş ediyor getir ben alırım diyor.malzeme geliyor ama ne arayan var nede soran o yüzden güven kavramı artık eskide kaldı.senin hatan parasını yatırmadan gidip 35 m yoldan getirmiş olman.tek suçunda iyi niyetli olman.herkez senin gibi degil kardeş.malesef biz bu tarz olaylarla çok karşılaştık.
söz verildiyse 3-5 kurus fazla bile olsa alinmaliydı ama maaş alma mselesini bilemem ama yapilan tuncay abimize saygısızlıktır
safak bey, konuyu nereye getirmeye calistigini cok merak ettim.
uzucu bir durum olmus, umariz bu tur aksiliklerle tekrar karsilasmazsiniz.
binlerce uye icerisinde hangi uyenin iyi niyetli hangisinin olmadigini bilmemiz imkansiz. daha onceden benzer cok olay yasandi. hatta urunun parasini dahi gonderip, daha sonra urunu gonderilmeyince yonetimden para talebinde bulunanlar da oldu. umariz tekrar boylesi uzucu bir durumla karsilasmazsiniz.
zaten konuyu okuyanlar gerekli uyariyi anlamislardir. diger arkadasi yonetim olarak; davranisindan dolayi bizler de kiniyoruz.
Alıntı:
İlan Kuralları Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar lütfen gerilmeyelim, konu gitmesi yönünde su gibi akıp gitsin, eğer taştışma vs yaşanacaksa konuyu kapatalım lütfen...
Yorum yazan arkadaşlardan birinin 'bu kişi forumdan atılsın' cevabından sonra tartışma alevlendi sanki siz atılmasını istiyormuşsunuz gibi algılandı.
Evet söz verip de tutmayan arkadaş ayıp etmiş. Siz de bu durumu bildirdiniz. Forumdan atlsın diyen siz değilsiniz. Atılması da gerekmez bence.
arkadaşlar yokuş aşağıda vitesemi boşa almak mı vitestemi inmek daha az yakar :Dü
konuyu değiştiriyoruz:D