çok geçmiş olsun....umarım bir an önce hallolur...
Keyif BMW'Dir...
Canımcım, çok geçmiş olsun...
Bir kaç sene önce teyzemin çalıştığı şirketin garanti e-bank
sistemine girilip para aktarımı yapılmıştı ve 40.000 TL. gibi bir rakamdı,
nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum ama garanti parayı iade etmişti.
Yarın ilk iş ne yaptıklarını öğrenip, sana bildireceğim...
Gerçekten çok üzüldüm, inşallah en kısa sürede çözülür...
Sıkma canını, her şekilde paranın iade edileceğini düşünüyorum...
Bu arada garantide bir hesabın var mı? Varsa bağlı bulunduğun
şubeye de git, yüz yüze konuş. Her ne kadar şubeler kredi kartları
bölümünün ilgilendiğini söyleseler bile bir de onlarla görüşmende fayda
var...Dilekçeni vs. yaz, itirazını yap... Yarın ben de bir kaç yerden
danışacağım, sonuçta bunun gibi bir çok örnek vardır ve bakalım
neler yapılması gerekiyormuş...![]()
Kredi kartınızdan internet üzerinden şifresiz işlem yapıldığı için backorder yapmak zorundalar. O parayı size iade etmek zorundalar. Bunun incelemesi, bakması yok yani. Belki çekilen yer google.com gibi çok büyük bir firma olduğu için geri adım atabilirler ama siz geri adım atmayın. 3D secure sistemi üzerinden yapılmış bir alışveriş olsaydı kimse size para iade etmek zorunda değildi.
Hakkınızı arayın. Kesinlikle size para iadesi yapmak zorundalar.
haydaaa....çok geçmiş olsun yasemin ablacım,sanal kart işine ben de girişecem yakın zamanda;ama anlamak için bir küçük tüyo,her akşam hesaplarını kontrol et,işe yarıyor =)
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Büyük geçmiş olsun.Bu tip olaylar yüzünden korkuyorum ben internetten bişey almaya
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
çok geçmiş olsun.
yasemin geçmiş olsun. çok ama çok üzüldüm.
bunları yapanları bir yakalayacaksın var ya
![]()
![]()
![]()
bilmem anlatabildim mi? yer misin yemez misin hesabı...
bildiğim kadarıyla bankalara bir alt limit verip her kredi kartı işleminde cep telefonuna sms gelmesini sağlayabiliyorsun. bunu tekrar bir öğrenmeye çalışayım bugün.
tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun...
geçmiş olsun peşini bırakmayın paranızı alırsınız...
Dilekçeyi yazdım, ekstre ile birlikte müşteri hizmetlerinin vermiş olduğu numaraya faksladım. İncelemeye alacaklarmış. Bakalım şimdilik beklemedeyim. Ancak parayı alıncaya kadar hergün bıktırana kadar aramaya kararlıyım. Akşamdan beri hastam oldum bunların yüzünden![]()
Ekstrede görünen harcama detayları bu şekilde.
![]()
yasemın hanım gecmıs olsun ........ eskı donemdekı gıbı evrak bırıktırcez artık.... 2006 yılında tekırdagda kullandıgım ev telefonumun bu ay borcu geldı 50 tl.... elde evrakta yok..... bankalar degıl tum sıstemde sıkıntı var.....en ıyısını yerlı kabıleler yapıyor..... para yok dert yok adamlarda.
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Ümit 50 Tl az gelmıs yıne bak ben budurum ıcın soyle bır onlem aldım kendı capımda.
Posta yolu ıle hıcbırsekılde kredı kartı ve fatura gelmıyor (ElektrıkHArıc)
Tamamı e mail adresıme gelıyor Ms OutlokEkspess 2007 kullanıyorum faturaödemelerımı ise banka hesabımdan veya kredı kartı ıle ödüyorum.
2009 dan berı tum kredı kartı extrelerım ve banka kanalı ıle odedıgım e-dekontlarda tamamı maıl adresımde saklı Outlokk 2007 de yedekleme olayını aktıf hale getırdım her 7 gunde bır uyarı verıyor yedeklemek ıcın tamama basın dıye bastıgımda yedek tum maıllerın tamamının yedegı D:\outlook Yedek kalsorune yedeklenıyor oradanda alıp dvd-cd veya harıcı baska harddıske kopyalıyorumkı pc coktugunde kucuk bır ıhtımalde olsa D surucusude gıderse dıye ve hdd tamamıyle bozulma ıhtımalıde %1 olsa ıhtımaldır .
Senın dedıgın gıbı ödedıgım iki Avea faturası aylar sonra odemedım dıye gelmıs e-dekont klasorunden buldum odeme dekontunu dıgerınıde kredı kartı ıle odemısım onunda ekstrenın ıcınde buldum Aveya faxladım bırdahada borcunuz var demedıler Vodafone transfer oldum .
Kagıt olunca atılıyor bır sekılde yok olabılıyor ama benım yedege bırsey olmaz makına coksede,formatlansada olmadı cd den gerı aynen yuklerım 2009 dan bugune kadarkı yedegım 48,6 mb tutmus yerde kaplamıyor.Outlookta kural yazdım kredı akrtıları extresı (Ektre),ADSL (Smıle)Banka dekontları (e-ekont ) klasorune otomatık dusuyor boylece gelen kutusundan da ılgılı kutulara tasıma yapmıyorum
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri