Sağol canım ya. Tam bir şeyler düzeliyor derken başka bir şey çıkıyor. Sesim kısıldı sinirden. Birde hasta olacağım bu reziller yüzünden. :( :(
Printable View
Sıkma canını, her şekilde paranın iade edileceğini düşünüyorum...
Bu arada garantide bir hesabın var mı? Varsa bağlı bulunduğun
şubeye de git, yüz yüze konuş. Her ne kadar şubeler kredi kartları
bölümünün ilgilendiğini söyleseler bile bir de onlarla görüşmende fayda
var... ;) Dilekçeni vs. yaz, itirazını yap... Yarın ben de bir kaç yerden
danışacağım, sonuçta bunun gibi bir çok örnek vardır ve bakalım
neler yapılması gerekiyormuş... ;)
haydaaa....çok geçmiş olsun yasemin ablacım,sanal kart işine ben de girişecem yakın zamanda;ama anlamak için bir küçük tüyo,her akşam hesaplarını kontrol et,işe yarıyor =)
Kredi kartınızdan internet üzerinden şifresiz işlem yapıldığı için backorder yapmak zorundalar. O parayı size iade etmek zorundalar. Bunun incelemesi, bakması yok yani. Belki çekilen yer google.com gibi çok büyük bir firma olduğu için geri adım atabilirler ama siz geri adım atmayın. 3D secure sistemi üzerinden yapılmış bir alışveriş olsaydı kimse size para iade etmek zorunda değildi.
Hakkınızı arayın. Kesinlikle size para iadesi yapmak zorundalar.
Büyük geçmiş olsun.Bu tip olaylar yüzünden korkuyorum ben internetten bişey almaya
çok geçmiş olsun.
yasemin geçmiş olsun. çok ama çok üzüldüm.
bunları yapanları bir yakalayacaksın var ya
:boxin: :pokey000: :bash:
bilmem anlatabildim mi? yer misin yemez misin hesabı...
bildiğim kadarıyla bankalara bir alt limit verip her kredi kartı işleminde cep telefonuna sms gelmesini sağlayabiliyorsun. bunu tekrar bir öğrenmeye çalışayım bugün.
tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun...
geçmiş olsun peşini bırakmayın paranızı alırsınız...
Dilekçeyi yazdım, ekstre ile birlikte müşteri hizmetlerinin vermiş olduğu numaraya faksladım. İncelemeye alacaklarmış. Bakalım şimdilik beklemedeyim. Ancak parayı alıncaya kadar hergün bıktırana kadar aramaya kararlıyım. Akşamdan beri hastam oldum bunların yüzünden :(
Oguzhan bankanın subesıne gıdıp TC kımlık numaran ıle borcun harcın varmı dıye sor bız soyleyemeyız derlerse sube ıcındekı telefon ıle musterız hızm ara sor evden cepten arayıpta bu uyuzlara bırde 444 lu numaradan dolayı para kazandırma arkadasım.
7 ay once hesabı kartı ıptal ettırmıstım guya yenıden farkı bı kredı kartı gondermısler ıptal ettırdıgıme ragmen teslım alınmıs ama ne,ben ne evdekılerin haberı yok kımsede teslım almamıs kartı bızden onuda ıptal ettıler .Bır hafta sonra aradım bankamıza herhangı bır borcunuz yok dedıler bırazdaha gecsın Ataturk Sub .bankaya borcum olmadıgına daır yazılı belge ısteyecem
Ekstrede görünen harcama detayları bu şekilde.
https://forum.grandepuntotr.com/atta...n-alintisi-jpg
yasemın hanım gecmıs olsun ........ eskı donemdekı gıbı evrak bırıktırcez artık.... 2006 yılında tekırdagda kullandıgım ev telefonumun bu ay borcu geldı 50 tl.... elde evrakta yok..... bankalar degıl tum sıstemde sıkıntı var.....en ıyısını yerlı kabıleler yapıyor..... para yok dert yok adamlarda.