yasemincim çok üzüldüm geçmiş olsun,canım inşallah bi şekilde halolur sıkma canını bide o ********ler yüzünden hastalanma!!!
Printable View
yasemincim çok üzüldüm geçmiş olsun,canım inşallah bi şekilde halolur sıkma canını bide o ********ler yüzünden hastalanma!!!
Sağol Elif'cim. Umarım düzelecek. Beklemedeyiz bakalım.
Ümit 50 Tl az gelmıs yıne bak ben budurum ıcın soyle bır onlem aldım kendı capımda.
Posta yolu ıle hıcbırsekılde kredı kartı ve fatura gelmıyor (ElektrıkHArıc)
Tamamı e mail adresıme gelıyor Ms OutlokEkspess 2007 kullanıyorum faturaödemelerımı ise banka hesabımdan veya kredı kartı ıle ödüyorum.
2009 dan berı tum kredı kartı extrelerım ve banka kanalı ıle odedıgım e-dekontlarda tamamı maıl adresımde saklı Outlokk 2007 de yedekleme olayını aktıf hale getırdım her 7 gunde bır uyarı verıyor yedeklemek ıcın tamama basın dıye bastıgımda yedek tum maıllerın tamamının yedegı D:\outlook Yedek kalsorune yedeklenıyor oradanda alıp dvd-cd veya harıcı baska harddıske kopyalıyorumkı pc coktugunde kucuk bır ıhtımalde olsa D surucusude gıderse dıye ve hdd tamamıyle bozulma ıhtımalıde %1 olsa ıhtımaldır .
Senın dedıgın gıbı ödedıgım iki Avea faturası aylar sonra odemedım dıye gelmıs e-dekont klasorunden buldum odeme dekontunu dıgerınıde kredı kartı ıle odemısım onunda ekstrenın ıcınde buldum Aveya faxladım bırdahada borcunuz var demedıler Vodafone transfer oldum .
Kagıt olunca atılıyor bır sekılde yok olabılıyor ama benım yedege bırsey olmaz makına coksede,formatlansada olmadı cd den gerı aynen yuklerım 2009 dan bugune kadarkı yedegım 48,6 mb tutmus yerde kaplamıyor.Outlookta kural yazdım kredı akrtıları extresı (Ektre),ADSL (Smıle)Banka dekontları (e-ekont ) klasorune otomatık dusuyor boylece gelen kutusundan da ılgılı kutulara tasıma yapmıyorum
Geçmiş olsun yasemin hanım.Ah bu bankalar yokmu bu bankalar? İnşallah sorununuza çözüm getirilir.
internette kredi kartı kullanımı risk taşır. bunun için daha güvenli olan sanal kartı tavsiye ederim. her bankanın sanal kartı vardır ve bildiğim kadarıyla her bankada ücretsizdir. ben kullanıyorum ve başıma hiç bu tür şeyler gelmedi. sorunun en kısa sürede çözülmesini temenni ederim geçmiş olsun.
Abla son durum nedır
Çok teşekkür ederim İbrahim.
Teşekkürler. Sanal kartlar zaten var ancak ben kullanmadım. Çünkü sürekli net üzerinden alışveriş yaparım ve kredi kartlarımın numaralarını ezbere bildiğim için tekrardan internet şubesine gir işlem yap zor geldiği için, vakit kaybı olarak gördüğüm için hiç kullanmadım. Ama tembelliğimin bedelini ödedim.
Zeynel'cim, ödemeyi kuzu kuzu yaptırttılar tabiki. 45 günlük bir inceleme süreci varmış. Bu süre sonunda yazılı cevap verilyorlarmış. Beklemedeyim :(
innnşallah senin lehine sonuçlanır. olması gereken bu çünki.
Yeni gördüm Yasemin, geçmiş olsun.Umarım mahkemeye, avukata gerek kalmadan iade ederler...
Üf ya ulan azbuzda para degılkı insan ödemeyı yaparken sıkısırmı,sıkısmazmı umurlarında degıl 45 gun beklesen dunyanın faızını yuklerler sımdı senı 45 gun bekletıyorlar sana odesınler ana para ıle beraber faızını paranı alacagından emınım gercı sende benı madur ettınız deyıp 45 gunun faızını ıste .
Abla içini karartmak gıbı olmasında sen bu 45 gunluk sure zarfında bıraz derslerıne calısıp her ıhtımale karsı kotu senaryoyuda goz onunde tutaarak bır avutkattan fıkır al derım neolur olmaz sen hazırlıklı olda
olaya bak ya töe estgf.
sanal kart bende sanal kart kullanamadığım durumlarda alışveriş yapmıyorum bile.