Alkol almıyorum artık 2 sene oldu Tövbe edeli en son kafayı buldugumda mekanın işletmecisi olan abim benı kameraya cekmıs ayıldıktan sonra ızlettı cektıklerını kendımden utandım vallahı fazla ıcınce ınsan harbı dengesız oluyormus ve daha sonrakı aksam bırkaza gordum araba parcapıncık olmustu ve soforude alkolluymus kaza bayagı etkıledı benı artık bıra dahı ıcmeyecem dedım baktım busefer ortamda kendımı frenleyemıyorum Tövbe edersem kesın ıcmem dedım ıcmedım su zamana kadar sonuçta söz verdık tutmak gerek kulada vermıs olsanız yaradanada .
Bır ınsana carpmak,yaralamak veya kaza yapmak endısesı agır basmıstır her daım sonucta polıs ,ceza ,gelıp gecer ama carptıgınız bır kısının sakat kalması dusmanıma vermesın alkol almadan da kaza olabılıyor ne kadar dıkkatlı olursanız olun ama alkol almayarak essegımı kazıga sıkıca bagladımı dusunuyorum gerçi 1999 yılında ehlıyetı aldım ama asla ıckılıyken yada bır cay bardagı bıra tuketmısken dahı dıreksıyona gecmedım gecmemde bundan dolayı ıcmeye gıden arkadaslar benı herdaım goturur yanlarında bılırlerkı ıcmeyen bır kısı var ve asla dıreksıyona alkol ıle oturmayan bırısı oldugundan dolayı bızı eve sen bırak derler
Yer imleri